Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

ΕΝΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ "ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΖΩΗΦΟΡΟ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

     O Γ. Μουστάκης επιτίθεται εναντίον του ορθόδοξου, νηπτικού πατερικού τρόπου ζωής

   
Ο γνωστός από κάθε τηλεοπτική εκπομπή που καταφέρεται εναντίον της πατερικής ορθοδοξίας, με την εικόνα του "κατακεραυνώνω" τους πάντες, ηγεσία της εκκλησίας, μοναχισμό, αντιαιρετικό αγώνα, και ούτω το κάθ΄εξής, με νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε και ονομάζεται "OPUS DEI στην Ελλάδα" από τις εκδόσεις …ΟΡΟΣ (του πεντηκοστιανού Χαλκιά). Είναι γνωστή άλλωστε η συνεργασία τους!


Επιτίθεται εναντίον κάθε ορθόδοξης αντιοικουμενιστικής και αντιαιρετικής φωνής, ονομάζοντάς την  "σέχτες", "όψιμοι αιρεσιολόγοι", "κράζουν σαν βάτραχοι σε βάλτο", ότι "στηρίζουν ακροδεξιές θέσεις¨,  "παλαιοημερολογιτισμό" επιτίθεται εναντίον όσων υπέγραψαν την "Ομολογία Πίστεως", αποκαλώντας τους "μεσσαιωνιστές" , και διάφορα άλλα όμορφα κοσμητικά επίθετα, δικαιολογεί τον Κ. Μπέη, τον Πρεβέζης Μελέτιο, υπεραμύνεται για τις επιλογές του οικουμενικού Πατριάρχου, και γενικά με λίγα λόγια κάνει ότι μπορεί, για να προσβάλλει, μειώσει, υβρίσει τον πατερικό, νηπτικό,  αγιοπνευματικό, ορθόδοξο τρόπο ζωής.

Το πιο παράξενο και σημαντικό όμως μέρος της δημοσίευσης είναι ότι ενώ πριν λίγα χρόνια προσπάθησαν να πάρουν ευλογία από το Πατριαρχείο αλλά αποκαλύφθηκαν, πέρσι κατάφεραν και πήραν από τον Αρχιεπίσκοπο κ.Ιερώνυμο και την παρουσιάζουν σε όσους τους κατηγορούν για αίρεση
Επισυνάπτουμε ενδεικτικές σελίδες από το βιβλίο.Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες να μεγαλώσουν

1 σχόλιο:

  1. H γελοιότητα και το αντορθόδοξο πνεύμα και ήθος του Μουστάκη έχει ξεπεράσει κάθε όριο και μέτρο.

    ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.