Αγρυπνία στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Νικαίας προς τιμήν της ανακομιδής ιερών λειψάνων Αγ. Νικολάου

Σχόλια

  1. ΑΓΙΕ ΝΙΚΟΛΑΕ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ!

    ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΙΤΕΣΤΕ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ? ΕΚΕΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΚΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ μας φίλε το ίδιο θα θέλαμε και εμείς.Ευτυχώς μαθαίνουμε ότι σύντομα πολλοί άξιοι Λευίτες θα τιμήσουν το ράσο τους και την τιμή της Αποστολικής κληρονομιάς που φέρουν δια της ιερωσύνης,με κείμενα και δηλώσεις πάνω σε όλα τα συναφή με αυτό θέματα.Διότι ας μη γελιώμαστε η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων δεν γίνεται για λόγους ουσίας αφού τα απαραίτητα για τις λογιστικές διαδικασίες στοιχεία τα έχουν και μπορούν να τα συγκεντρώσουν ενεργοποιώντας τους υπάρχοντες μηχανισμούς.Αυτό που συμβαίνει είναι άλλη μια κίνηση προσέγγισης και εκπαίδευσης στο απολυταρχικό και δαιμονοποιημένο σύστημα "ψηφιακής διακυβέρνησης".Ο κόσμος πρέπει να εξοικειωθεί και με τον ΑΜΚΑ και με την bar-codικωποίησή του και φυσικά με την "κάρτα του πολίτη" και τη χρήση του 666.
    Η αποστασία και η προδοσία που μας προτείνουν ως μέσο "επιβίωσης" δεν θα γίνει ξαφνικά και με μια κίνηση,αλλά σιγά σιγά και με το ...μαλακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις