Ενοχλεί τους Παπικούς ο Αντι-οικουμενισμός


Όπως γράφει το Ρωμαιοκαθολικό πρακτορείο ειδήσεων Kna, οι αντίπαλοι του Οικουμενισμού στην Κύπρο είναι μια μικρή, αλλά ανεξέλεγκτη μειονότητα.
Αναφέρουν ότι οι αντιδράσεις ξεκινούν από το Άγιο Όρος και οδήγησαν τον περασμένο Οκτώβριο ακόμη και στο οικουμενιστικό ναυάγιο στην Πάφο.
Μάλιστα η είδηση συνδέει την αντίδραση του Μητροπολίτη Λεμεσού στην επίσκεψη του Πάπα με το ότι ξεκίνησε από τον Άθω.
'Unqualifizierte Äußerungen' über Papst Benedikt
πηγή 

Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΟΙ ΠΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μας φίλε δεν έχουμε κανένα απολύτως μίσος στην κατ΄όνομα εκκλησία του Πάπα.Δεν μπορούμε όμως απο την άλλη, για να μην πληγωθεί ο εγωισμός μερικών ,τον κομήτη να τον ονομάσουμε ήλιο,ούτε την ημέρα νύχτα.
    Όσον αφορά για το ποιός μας τραβάει απο τη μύτη σας πληροφορούμε για να μην ανησυχείτε τζάμπα ,ότι προσέχουμε πολύ καλά την μύτη μας μα κυρίως το νού μας,πράγμα που θα συνιστούσαμε να πράξετε και εσείς.Αν είχατε κάνει τον κόπο να διαβάστε σχετικά μας κείμενα ή έστω αν προσέχατε τι διαβάζετε θα είχατε αντιληφθεί ότι δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με αυτούς που εννοείτε.Δυστυχώς εσείς και μερικοί άλλοι θέλουν με αυθαίρετους χαρακτηρισμούς να μειώσουν την αξία των καταγγελιών και να περιθωριοποιήσουν όσους ενίστανται κατά των φασιστικών νεοταξικών μεθοδεύσεων θεωρώντας μας πότε "παλαιοημερολογίτες" πότε "φονταμενταλιστές" πότε "ταλιμπάν" κλπ.
    Δυστυχώς έπρεπε να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση για να καταλάβει ακόμα και ο πιο αδαής ότι ο οικουμενισμός και η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" πάνε χέρι-χέρι χωρίς προκάλυψη ή προσχήματα.
    Συνεπώς μάλλον θα πρέπει να μας πείτε τίνος έρμαιο είναι η δική σας μύτη ώστε να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε και γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To να παραθετει το Ο.Π. δημοσιεύσεις τέτοιου είδους είναι προς τιμήν του. Αν κάποιοι θεωρούν την ελευθερία του λόγου ''μίσος'', δεν έχουν ιδέα ούτε τι είναι το μίσος ούτε για τι πράγμα μιλάμε. Είναι άλλωστε γνωστές οι συμμαχίες της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Το ότι κάποιος δικαιούται να διαφωνήσει με αυτές τις τοποθετήσεις, είναι ένα δικαίωμα αναφαίρετο. Η φίμωση λέγεται αγάπη; Και η ελευθερία του λόγου μίσος; Μάλλον για προβοκάτσια ακούγεται το πρώτο σχόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις