Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

"ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;

 
Αντι σχολίων και αναλύσεων  επαναδημοσιεύουμε ένα παλιό αλλά "προφητικό" άρθρο του "Κόκκινου ουρανού"«Μελλοντικά το Υπουργείο Εσωτερικών σχεδιάζει να καταργήσει όλους τους αριθμούς που έχει σήμερα ο κάθε πολίτης (ταυτότητα, διαβατήριο, ΑΦΜ, μητρώο κοινωνικής ασφάλισης) με ένα νούμερο το οποίο θα αναγράφεται στην «έξυπνη κάρτα» (‘Ελεύθερος Τύπος’, 1 Ιουνίου 2008).


«Η ελευθερία του ατόμου και οι επιλογές του θα ελέγχονται μέσα σε πολύ στενά περιθώρια, εξαιτίας του γεγονότος ότι κάθε άτομο θα είναι αριθμημένο από την γέννησή του και θα παρακολουθείται ως αριθμός, μέσω της εκπαιδευτικής του καριέρας, της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας του ή άλλης υπηρεσίας, των φορολογικών του εισφορών, των υγειονομικών και ιατρικών του ιστορικών και της τελικής του συνταξιοδότησης και του θανάτου του».
-- Τάδε έφη Carroll Quigley Καθηγητής του Πανεπιστημίου Georgetown.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Carroll Quigley υπήρξε ο μέντορας του Μπιλ Κλίντον στο Πανεπιστήμιο Georgetown και το μόνο πρόσωπο στο οποίο αναφέρθηκε, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του, στις 20 Ιανουαρίου 1993.)

Το 1993 ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton, με πρόσχημα την αναμόρφωση του Συστήματος Υγείας, παρουσίασε τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα υγείας την λεγόμενη «National Health Care Card». Επανειλημμένα, η τηλεόραση, έκανε ανακοινώσεις ότι για πρώτη φορά στην ιστορία, κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί θα είναι πλέον αριθμημένοι και θα πρέπει να παραλάβουν την νέα κάρτα. Χωρίς εξαιρέσεις! Χωρίς δικαιολογίες! Ο καθένας!
Στο βιβλίο, "Προτεραιότητα στον άνθρωπο» ο ίδιος ο Κλίντον, περιγράφοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα, στην σελίδα 22, αναφέρει, "Όλοι οι Αμερικανοί θα φέρουν ‘έξυπνες κάρτες’...".

Το σύνθημα δε που δόθηκε τότε ήταν σαφές:....
«Μην φεύγεις από το σπίτι χωρίς αυτήν»!

Από το αποκαλυπτικό βιβλίο του.... Texe Marrs, «Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – (Σχέδιο L.U.C.I.D.)», εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ, 1996, μεταφέρω τα εξής (σελ.131 - 135) {Βίντεο του Texe Marrs σχετικό με το βιβλίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ:}

Ο Martin Anderson, (φωτο κάτω), πρώην βοηθός του προέδρου Ρήγκαν και τώρα ανώτερο μέλος του διδακτικού προσωπικού του Ινστιτούτου Έρευνας Hoover του Πανεπιστημίου Stanford στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνιας, είναι ανάμεσα σε εκείνους που από τους πρώτους προειδοποίησαν τους Αμερικανούς για τον επικείμενο κίνδυνο κατάργησης του απόρρητου της ιδιωτικής μας ζωής, από την ανάπτυξη εργαλείων υψηλής τεχνολογίας, όπως είναι οι Έξυπνες Κάρτες / Ταυτότητες και τα εμφυτευόμενα βιοτσίπ.
Σ’ ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ‘San Jose Mercury News’ και έπειτα αναδημοσιεύθηκε σ’ όλες τις εφημερίδες των ΗΠΑ, ο Anderson δήλωνε: “Αν η κίνηση αυτή για την επιβολή μιας εθνικής Κάρτας/Ταυτότητας δεν σταματήσει έγκαιρα, μπορεί να δούμε, κατά τη διάρκεια της ζωής μας, το τέλος της ιδιωτικής ζωής στις ΗΠΑ. Θα μας σφραγίσουν όλους μας σαν τα γελάδια”.
Στην εφημερίδα ‘The Washington Times’, ο Martin Anderson κλιμάκωσε παραπέρα τις προειδοποιήσεις του για τον σοβαρό κίνδυνο που ενεδρεύει, όταν προειδοποίησε τους Αμερικανούς να μην εμπιστεύονται τις ρόδινες προβλέψεις των πολιτικών ηγετών και γραφειοκρατών, ότι η προτεινόμενη ηλεκτρονική κάρτα/Ταυτότητα (ή το εμφυτευόμενο βιοτσίπ) θα έκανε την ζωή καλύτερη, ανετότερη και ασφαλέστερη για τους πολίτες. Με δυσοίωνους τόνους, ο Άντερσον προειδοποίησε ότι θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο:
«Αυτό το μικροσκοπικό μικροτσίπ-πομποαπαντητής είναι κάτι σαν ένα Τεχνολογικό Τατουάζ. Μάλιστα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τους ανεξίτηλους αριθμούς που χάραζαν οι Ναζί στα μπράτσα των αιχμαλώτων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης
Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά ανάμεσα. σε ένα μικροτσίπ ενσωματωμένο στην πλαστική Κάρτα/ Ταυτότητα την οποία θα είσαι εξαναγκασμένος να την κουβαλάς στο πορτοφόλι σου, και σ’ ένα μικρό πομποαπαντητή (τσιπ) εμφυτευμένου στο μπράτσο. Το βασικό είναι - και στις δύο περιπτώσεις- ότι ο Μεγάλος Αδελφός έχει το δικαίωμα να σα παρακολουθεί. Αυτή η αρχή είναι σύμφυτη και με τις δυο παραπάνω πρακτικές. Το μόνο πράγμα που διαφοροποιεί τις δυο τεχνικές μεταξύ τους, είναι το μόσχευμα που θα μπει κάτω από την επιδερμίδας σας».
Τα συμπεράσματα του Άντερσον στο επίκαιρο άρθρο του αντηχούν μια αξιοσημείωτη προειδοποίηση: “Αν αμαυρώσετε την έννοια του απορρήτου της ιδιωτικής ζωής”, παρατηρεί ο Άντερσον, “κάθε είδους καινοτόμων Κρατικών ελέγχων είναι εφικτοί, γεγονός που δεν είχε καν σκεφθεί ο Aldous Huxley, όταν έγραφε το ανατριχιαστικό του μυθιστόρημα, ‘Ο Θαυμαστός Καινούριος Κόσμος’.
Ο Μάρτιν Αντερσον ήταν επίσης εκείνος που στο βιβλίο του με τίτλο, ‘Επανάσταση’, αποκάλυψε ότι στη διάρκεια της διακυβέρνησης Ρήγκαν κατά τη δεκαετία του 1980, αρκετοί Υπουργοί υποκινούσαν τον Πρόεδρο Ρήγκαν να εκδώσει μια κομπιουτεροποιημένη Κάρτα/Ταυτότητα. Η επιχειρηματολογία υπέρ της
πρότασης αυτής ήταν ότι ένα τέτοιο σύστημα θα εμπόδιζε την λαθρομετανάστευση στις ΗΠΑ.
Αλλά ο Άντερσον, που τότε ήταν σύμβουλος του Προέδρου για εσωτερικά θέματα και συμμετείχε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ύψωσε τη φωνή του και έθεσε ένα ζήτημα για σκέψη:
“Θα ήθελα να προτείνω έναν άλλο τρόπο τον οποίο τον θεωρώ πολύ καλύτερο”, τους είπε, με σοβαρό ύφος αλλά σαφώς ειρωνικό: “Είναι κατά πολύ φθηνότερος, δεν μπορεί να πλαστογραφηθεί, είναι ελαφρότατος και αδύνατον να χαθεί. Είναι και
αδιάβροχος”.
“Το μόνο που πρέπει να κάνουμε”, συνεχίζει ο Άντερσον, “είναι να σταμπάρουμε όλους με ένα αριθμό τατουάζ τη εσωτερική πλευρά του μπράτσου τους”.
Ο Άντερσον, βέβαια, απλώς ειρωνευόταν τις ταυτότητες - τατουάζ. Υπαινισσόταν σαφώς τους αριθμούς-τατουάζ με τους οποίους είχαν σταμπάρει τους αιχμάλωτους πολέμου και τους πολιτικούς κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκεντρώσεων οι Ναζί. Αυτοί που επιβίωσαν απ’ αυτά τα φοβερά στρατόπεδα και εξακολουθούν να ζουν ακόμη έχουν επάνω στο σώμα τους μέχρι σήμερα τον φοβερό αριθμό-τατουάζ. Αλλά το μήνυμα του Ρήγκαν ακούστηκε δυνατά και καθαρά.
Ο κ. Αντερσον περιέγραψε την αμήχανη αντίδραση των παρόντων Υπουργών: “Ακούστηκαν να βήχουν κάμποσοι τριγύρω από το τραπέζι. Κανά δυό Υπουργοί φάνηκαν σαν να είχαν φάει χαστούκι. Κανείς δεν μίλησε για μεγάλο διάστημα”.
Ο (τότε) Υπουργός Εσωτερικών James Watt (φωτο), αμέσως μετά επισήμανε μια επιπλοκή την οποία θεωρούσε σημαντική:
Αυτές οι ταυτότητες-τατουάζ ταυτίζονται από τους 'συντηρητικούς' Χριστιανούς με το Χάραγμα του Θηρίου (του Αντιχρίστου) που αναφέρεται στην Αποκάλυψη 13:16-18. Μερικοί μάλιστα Χριστιανοί – είπε - θεωρούν τις νέες ηλεκτρονικές Κάρτες/Ταυτότητες σαν πρώτο βήμα προς τις ταυτότητες-τατουάζ. Οι συντηρητικοί Χριστιανοί, επεσήμανε ο Watt, ήταν το κρίσιμο εκείνο τμήμα του εκλογικού σώματος στο οποίο οφείλεται η άνοδος στην προεδρία του κ. Ρήγκαν.
Ο Ρόναλντ Ρήγκαν, σαν ένας συνετός πολιτικός, “έπιασε” το υπονοούμενο. Έλυσε τη συνεδρίαση εκείνη του Υπουργικού Συμβουλίου και σιωπηρά, απέρριψε την πρόταση για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, παρατηρώντας σαρδώνεια: “Ίσως θα πρέπει απλώς να σφραγίσουμε όλα τα βρέφη”.

Η πρόταση για ένα σύστημα νέας Κάρτας/Ταυτότητας δεν ξαναεμφανίστηκε ποτέ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Ρήγκαν. Αλλά το 1993, με την εκλογή του Μπιλ Κλίντον ως Προέδρου των ΗΠΑ, άρχισε μια εκστρατεία συστηματικής προπαγάνδας και παρότρυνσης του Αμερικανικού λαού να αποδεχθεί τις ηλεκτρονικά βελούδινες χειροπέδες των νέων ηλεκτρονικών Καρτών/Ταυτότητας και βιοτσίπ.
Μια σύμβουλος του Κλίντον που προωθούσε το Χάραγμα του βιοτσίπ, είναι η Δόκτωρ Mary Jane England, (φωτο), μέλος της κακότυχης Επιτροπής Πρωτοβουλίας για την κοινωνικοποίηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας των ΗΠΑ. Απευθυνόμενη σε μια συνδιάσκεψη, χορηγός της οποίας ήταν η γιγαντιαία εταιρεία κομπιούτερ ΙΒΜ, στο Palm Beach της Καλιφόρνιας, η England, όχι μόνο υιοθέτησε την προτεινόμενη υποχρεωτική εφαρμογή του θεσμού της Έξυπνης Κάρτας/Ταυτότητας, αλλά και προχώρησε ένα επιπλέον ανατριχιαστικό βήμα παραπέρα:
«Η έξυπνη κάρτα είναι μια θαυμάσια ιδέα, αλλά ακόμα καλύτερη ιδέα θα ήταν να μην χρησιμοποιήσουμε ούτε την κάρτα: Αυτή τη δυνατότητα την ονομάζω “ένα σκουπιδάκι (τσιπ) στο αυτί σας”. Ένα μόνιμα εμφυτευμένο βιοτσίπ δηλαδή, με το οποίο θα είχαμε άμεση πρόσβαση στο ιατρικό σας ιστορικό, έτσι ώστε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, ακόμα και αν σας πήγαιναν αναίσθητο στο θάλαμο εντατικής θεραπείας, να είχαμε την δυνατότητα πρόσβασης σ’ αυτό. Πρέπει να προχωρήσουμε τολμηρά, πέρα από τη στενή αντίληψη της έξυπνης κάρτας και να αξιοποιήσουμε τις τεχνολογικές δυνατότητες που ήδη είναι διαθέσιμες».
Ένας από τους στυλοβάτες του Ρεμπουμπλικανικού Κόμματος, ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Pete Wilson, αγωνίζεται σθεναρά κι αυτός για την έκδοση της νέας ηλεκτρονικής Έξυπνης Κάρτας/Ταυτότητας. Ο Wilson επανειλημμένα έχει συμφωνήσει με την εκστρατεία των φιλελευθέρων Δημοκρατικών, για την υποχρεωτική επιβολή των νέων Καρτών/Ταυτότητας. Όπως και τόσοι άλλοι, υψώνει κι αυτός υποκριτικά το σκιάχτρο της παράνομης μετανάστευσης. Χρειάζεται δηλώνει ο εν λόγω Κυβερνήτης, απαραίτητα ένα σύστημα νέων ταυτότητων για να περιορισθεί η παράνομη μετανάστευση. Στην υποκριτική αυτή εκστρατεία συνοδεύεται από την Γερουσιαστή του Δημοκρατικού Κόμματος Dianne Feinstein (φωτο).
Ωστόσο, τα υπαρκτά προβλήματα που δημιουργεί η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιούνται από τον Μεγάλο Αδελφό σαν πρόσχημα, για την εξάλειψη των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων και ελευθεριών μας.
Η Enriqueta Ramos, μια αξιωματούχος του Κοινοτικού Κολλεγίου του Νομού Όραντζ (Λος Άντζελες) κτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου και σήμανε συναγερμό όταν ρωτήθηκε για την πρόταση των Wilson, Feinstein και Boxer:
“Μια εθνική Κάρτα/Ταυτότητα, θα μπορούσε να οδηγήσει την Καλιφόρνια σε επικίνδυνο μονοπάτι”, φέρεται να δήλωσε η Ράμος. “Θα δημιουργήσει ένα Νεοναζιστικό κράτος στις ΗΠΑ όπου θα είμαστε υποχρεωμένοι να χαφιεδίζουμε ο ένας τον άλλον. Το επόμενο πράγμα που θα αντιληφθούμε, θα είναι ένα τατουάζ στο σώμα μας”.

10 σχόλια:

 1. Αυτο θεμα τπ συζητησα με τους φιλους μου κ τους ειπα μα μην παρουν την καρτα κ η απαντηση τους ηταν..Ε,και??Εδω μας ελεγχουν μεσα απο τα κινητα,τη τηλεοραση(AGB),τα κομπιουτερ,τις καμερες,μεσω δορυφορων αυτο μας μαρανε???Δεν ηξερα τι να απαντησω...Εσεις μπορειτε να μου απαντησετε??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κάποτε στις εποχές των πρώτων διωγμών ,τότε που η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία είχε επιβληθει πολιτικά,στρατιωτικά αλλά και πολιτιστικά σχεδόν παντού, με αυτήν την κοσμική και απονευρωμένη αντίληψη σίγουρα οι θυσίες τόσων εκατομμυρίων εν Χριστώ ανδρείων Μαρτύρων και Ομολογητών ήταν ανώφελες ίσως και ηλίθιες .Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι διώκτες δεν τους ζητούσαν να λατρέψουν τα είδωλα,αλλά τους προέτρεπαν με τη συμβουλή του αρχεκάκου όφεως,απλώς να ..θυμιατίσουν σε αυτά.
  Οι πιστοί απλοί στρατιώτες του Εσταυρωμένου και Αναστάντος Σωτήρος Ιησού Χριστού,δυναμωμένοι απο τις δωρεές του Αγίου Πνεύματος,αρνήθηκαν ακόμα και την ψεύτικη προσφορά στα είδωλα.Για εκείνους, που ας μην ξεχνούμε πολλοί ήσαν παιδιά, ακόμα και αυτή η πράξη αποτελούσε εσχάτη προδοσία στον Ευεργέτη τους Χριστό.Την επιλογή της αντίρρησης στην διαβολική συγκατάβαση και την Ομολογίας της πίστεως την πλήρωσαν με φρικτά μαρτύρια , λαμβάνοντας όμως το στεφάνι του νικητή με το οποίο εισήλθαν στην Βασιλεία των ουρανών με κάθε τιμή και δόξα.
  Ας μη γελιώμαστε,υπο τις παρούσες συνθήκες η μαρτυρία και η ομολογία της πίστεως δεν θα είναι ανώδυνη και εύκολη όπως μέχρι τώρα.Η πάλη με τις αντίχριστες δυνάμεις της "Νέας Εποχής" θα είναι πολυμέτωπη και σκληρή.Αν σε αυτόν τον αγώνα δεν προστρέξουμε στον Κύριο και Λυτρωτή μας Ιησού Χριστό,μέσω της εκκλησίας και των Αγίων μυστηρίων που μόνο αυτή μπορεί να προσφέρει,τότε σαφώς θα λυγίσουμε και θα χάσουμε το πολυτιμώτερο στοιχείο της ύπαρξης δηλαδή την ψυχή μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν μπορείτε θα ήθελε να μου απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις:
  Δηλαδή η εμφύτευση του τσιπ είναι το Χάραγμα και η Κάρτα του Πολίτη είναι η είσοδος σε αυτό;
  Αυτή τη κάρτα εννοούσε ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος όταν έλεγε ότι "οι άνθρωποι θα «βαστάζουσιν» το σημάδι προ της ελεύσεως του ανόμου".
  Αν ναι, τότε προφανώς δεν πρέπει να πάμε να την παραλάβουμε ότι κόστος και αν έχουμε, σωστά;
  Μπορούν να μας επιβάλλουν τη κάρτα ή το Χάραγμα με το ζόρι δίχως να θέλουμε;
  Στην ανάρτησή σας λέτε πολύ σωστά ότι "μέσω της εκκλησίας και των Αγίων μυστηρίων που μόνο αυτή μπορεί να προσφέρει".
  Πάνω σε αυτό έχω την εξής απορία:
  Λόγω της κοινωνίας με τον Οικουμενισμό, της υπογραφής αναγνώρισης των "Μυστηρίων" Παπικών και Προτεσταντών το 2006, οι συμπροσευχές με αιρετικούς, η μνημόνευση από Ορθοδόξους του αιρετικού Πάπα (και προστάτη των παιδεραστών) ως Αγιοτάτου Επισκόπου Ρώμης (μετά το 6:00 http://www.youtube.com/watch?v=Kwb1AWzgFJM)
  δεν επιφέρει πνευματικό μολυσμό στους μετέχοντες στα Μυστήρια; Όχι ότι μολύνονται τα Μυστήρια αλλά ότι εμείς συμμετέχοντες μολυνόμαστε εξαιτίας της παναιρέσεως του Οικουμενισμού; Όταν ο Όσιος Θεόδωρος ο Στουδίτης λέει "Μολυσμόν έχει η κοινωνία εκ μόνου του αναφέρειν αυτόν(τον αιρετικό), καν Ορθόδοξος είη ο αναφέρων"(P.G.99,1669A)καθώς και ότι "Οι μεν τέλεον περί την πίστιν εναυάγησαν, οι δε ει και τοις λογισμοίς ου κατεποντίσθησαν, όμως τη κοινωνία της αιρέσεως συνόλλυνται"(P.G. 99,1164A) πώς θα προστρέξουμε στα Άγια Μυστήρια όταν λόγω της μνημόνευσεως γινόμαστε κοινωνοί του Οικουμενισμού και του Πάπα που παραμένει αιρετικός;
  Από τη μία, μένοντας μακριά από τα Μυστήρια δεν θα αντέξουμε τη πίεση των αντιχρίστων δυνάμεων και από την άλλη και να πάμε στα Μυστήρια, εφόσον συνεχίζεται η κοινωνία με τους Οικουμενιστές, χάνουμε τη ψυχή μας παρόλο που διατηρούμε την Ορθόδοξη Πίστη μας!
  Δεν πρέπει επιτέλους η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος να πάρει μια απόφαση, ή να καθαιρεθούν όλοι οι Οικουμενιστές και να λάβουν τις θέσεις τους οι Ορθόδοξοι ή να διακοπεί η εκκλησιαστική κοινωνία μαζί τους ώστε να μην γινόμαστε κοινωνοί του Οικουμενισμού;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "Ο.Π."!

  ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γεια σας,την ίδια συζήτηση είχα με έναν συμμαθητή μου κ μου είπε ακριβώς τα ίδια.Κ είπε,οτι μας ελέγχουν από τους συγκεκριμένους παράγοντες,παρακολουθούν κάθε μας κίνηση,βλέπουν που μπαίνουμε στα κομπιουτερ,παρακολουθούν τα τηλεφωνήματά μας,η ηλεκτρονική κάρτα δεν είναι τίποτα,δεν μου λέει κάτι,σιγά..Κ όταν του εξήγησα είπε πως δεν μπορεί να κάνει αλλιώς,εφόσον σου την επιβαλει το κράτος.Δεν θα πάθεις κ τίποτα απλά θα σε ελέγχουν με έναν παράγοντα περισσότερο!Το ερώτημα μου ειναι αν η ηλεκτρονική κάρτα ειναι υποχρεωτική,μπορείς να την αρνηθείς κ αν όχι (χωρίς να την δεχτείς)θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στη ζωή μας χωρίς αυτήν,πως θα μας επηρεάσει όλο αυτό??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγαπητέ ανώνυμε φίλε ,θέσατε πολλά ζητήματα και δεν ξέρουμε αν μπορούμε να σας απαντήσουμε ικανοποιητικά σε όλα απο τον περιοριμένο χωρο μιας φόρμας σχολίων.
  1)Ναι πιστεύουμε και όλα δείχνουν ότι αυτή η κάρτα ταιράζει στην προφητική περιγραφή του Αγίου Ευφραίμ.
  2)Σωστα.Σε πρόσφατη ανάτησή μας εξηγούμε το γιατί.
  3)Εχουμε αναφερθεί εκτεταμένα στο πως η προηγούμενη κυβέρνηση κυριολεκτικά με το πιστόλι στον κρόταφο οδήγησε τον κόσμο στην παραλαβή του ΑΜΚΑ και της πρώτης "ακακης" κάρτας.Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι τα ίδια και χειρότερα θα πράξει και η παρούσα κυβέρνηση όταν αιφνιδίως θα αποφασίσει την υποχρεωτική έκδοση και προμήθεια της "κάρτας του πολίτη" (ήδη το έχει ανακοινώσει).Αυτά όσον αφορά τους εκβιασμούς και την κρατική εξώθηση στην παραλαβή της κάρτας.Απο την άλλη δεν θα εκτελέσουν κανένα επειδή θα αρνηθεί να την παραλάβει απλώς θα τον ταλαιπωρήσουν απίστευτα και θα προσπαθήσουν να τον εξοντώσουν οικονομικά (πρόγευση ήδη θα έχουμε με την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ).Ο διάβολος δεν θέλει να σφραγιστούμε χωρίς να το ξέρουμε αντίθετα θα εκβιάσει με πολλούς τρόπους την συγκατάθεσή μας.Δεν θέλει και δεν του επιτρέπεται μετα την Σταυρική Θυσία του Σωτήρος μας Ιησού Χριστού απλώς να μας ανοίξει την πόρτα για την κόλαση,αλλά να την ανοίξουμε μόνοι μας και να μπούμε μέσα.
  4)Μην μπερδεύεστε και μην αφήνετε την πλάνη να μπαίνει απο την "πίσω πόρτα" για αυτό το θέμα έχουμε αναρτήσει ένα σπουδαίο κείμενο του αειμνήστου π.Επιφανίου Θεοδωρόπουλου με τίτλο :
  +ΠΑΤΡΟΣ ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ : "ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΩΤΙΣΜΟΣ " το οποίο μπορείτε να βρείτε αν πάτε στο αρχείο μας στις 10/2/2010
  Με τιμή
  "Ο.Π"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
  Θα ήθελα βέβαια αν μπορέσετε να μου απαντήσετε αναλυτικά και στο θέμα των Μυστηρίων
  (ίσως με μία ανάρτηση).
  Διάβασα την ανάρτηση που μου προτείνεται και θέλω να επισημάνω ότι δεν υπονόησα προσάρτηση στους Παλαιοημερολογίτες και φυσικά είναι βλασφημία να πούμε ότι δεν είναι έγκυρα τα Μυστήρια.
  Εμένα ο προβληματισμός και η ανησυχία μου ξεκινά επειδή ακριβώς τα Μυστήρια είναι έγκυρα! Όταν ο ιερέας είναι ανάξιος της Ιεροσύνης κολάζεται και ο αγωνιζόμενος πιστός αγιάζεται.
  Στη περίπτωση όμως της αιρέσεως τα πράγματα αλλάζουν! Το μνημόσυνο εκφράζει την υποταγή των ομοδόξων στον Επίσκοπο και αν ο Επίσκοπος είναι αιρετικός ή κοινωνεί με αιρετικούς, τότε τι γίνεται; Μπορεί κάποιος επειδή έχει την Αποστολική Διαδοχή αλλά όχι την Ορθόδοξη Πίστη να είναι Επίσκοπος της Εκκλησίας του Χριστού;
  Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να πει ότι δεν πειράζει; Όταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης
  κ Βαρθολομαίος προσεύχεται μαζί με άλλους ηγέτες θρησκειών στο πλοίο μπροστά στο είδωλο της γης, αυτό δεν έχει επίπτωση σε όλους όσους τον μνημονεύουν;
  Δεν είναι αυτό συμπροσευχή και ειδωλολατρία;
  Στο βιβλίο του Διονυσίου Φαρασιώτη "Οι Γκουρού, ο Νέος και ο Γέροντας Παΐσιος"(εκδόσεις Θεσσαλονίκη), μας λέει ο συγγραφέας ότι μετά από προσκύνηση ειδώλων στην Ινδία δαιμονίστηκε.
  Προφανώς δηλαδή η παραβίαση των εντολών περί ειδωλολατρίας δεν είναι μικρό πράγμα...
  Όταν λέγεται από τους Ιεράρχες μας στη Θεία Λειτουργία ότι ο κ Βαρθολομαίος ορθοτομεί τον Λόγο της Αληθείας - που προφανώς δεν ορθοτομεί όταν χαρίζει Κοράνια τα οποία αποκαλεί "ιερά"!
  το οποίο Κοράνιο βλασφημεί τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό αρνούμενο την Θεότητά Του- τότε δεν υπάρχει καμία συνέπεια;
  Δεν λένε εκείνη την ώρα μπροστά στο ιερό θυσιαστήριο, μπροστά στον Κύριο, ότι ένας αιρετικός ορθοτομεί τον Λόγο Του;
  Δεν είναι πολύ σοβαρό αυτό;
  Όταν ο Ορθόδοξος μνημονεύσει αιρετικό δεν χάνει την Ορθοδοξία του και όταν κοινωνεί μαζί του δεν χάνεται παντελώς όπως μας λέει ο Όσιος Θεόδωρος ο Στουδίτης;
  Αν δεν κάνω λάθος για να μην υπάρχει Χάρη στα Μυστήρια των αιρετικών, πχ των εκ των "Ορθοδόξων" Οικουμενιστών, πρέπει να καταδικαστεί ο Οικουμενισμός από Οικουμενική Σύνοδο. Επομένως εφόσον δεν έχουμε καταδίκη, Χάρη υπάρχει, αλλά αυτή η Χάρη αγιάζει ή κολάζει;
  Αν αγιάζει τότε δεν πειράζει η κοινωνία με την αίρεση αλλά τότε γιατί ο Όσιος Θεόδωρος ο Στουδίτης λέει "τη κοινωνία της αιρέσεως συνόλλυνται";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..Γιατί δεν λέει κάποιος τίποτα???Στη τηλεόραση ας πούμε???Γιατί δεν βγαίνει κανείς στα κανάλια για να προειδοποιηθεί ο κόσμος?Γιατί?Υπάρχουν κ άνθρωποι εκεί έξω που δεν έχουν ιδέα για το τι πραγματικά κρυβεται.Θα τους αφήσουμε στην τύχη τους,στο σκοτάδι???Θα πάνε να πάρουν εν αγνοία τους αυτή την κάρτα,χωρίς να σκεφτούν τίποτα.Κ όταν το καταλάβουν θα είναι πλέον πολύ αργά κ θα ρίχνουν σε όλους το φταίξιμο με τη φράση<>.Γιατί λοιπόν δεν μιλάει κανείς?Να ξυπνήσει ο κόσμος!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Γεια σας,θα ήθελα να μάθω τι θα συμβεί στην ζωή μας αν δεν πάρουμε την αυτή τη κάρτα!Τι συνέπειες θα υπάρξουν?Γιατί εγώ δεν θα την δεχτώ.Τι πρόκειται να μου συμβεί στην καθημερινότητά μου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Καλημέρα!Όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε το ξέρουν αυτό με το ηλεκτρονικό φακέλωμα?Δηλαδή τη πραγματική του σημασία κ τι κρύβεται πίσω από αυτό ή το κάνουν εν αγνοία τους?Δηλαδή πραγματικά να μην ξέρουν την καταστροφή που θα φέρει αυτή η κάρτα κ ότι απλά πιστεύουν στη ψευδαίσθηση οτι αυτή η κάρτα απλώς ''βοηθάει'' για καλύτερα τους πολίτες!Πως ξέρουμε αν πραγματικά το κάνουν χωρίς να ξέρουν την αλήθεια κ απλά προχωράνε σαν τυφλοί στο σκοτάδι??

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.