ΤΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ VIDEO ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


 
Άγρια επίθεση Βρετανού ευρωβουλευτή κατά του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

 O Bρετανός Nigel Farage, μέλος της Ευρωβουλής επιτέθηκε σ’ ένα λόγο του ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά του Herman van Rompuy, προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, πρώην πρωθυπουργού του Βελγίου και μέλους της Λέσχης Bilderberg, αποκαλώντας τον «σιωπηλό δολοφόνο των ευρωπαϊκών εθνικών Κρατών». 


 http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4264
Ο Farage επωφελήθηκε από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του H. van Rompuy στο Κοινοβούλιο για να καυτηριάσει την ανοιχτή περιφρονητική θέση του v. Rompuy ενάντια στην εθνική κυριαρχία.

Όταν o van Rompuy ορίστηκε πρόεδρος της Ε.Ε., το Νοέμβριο του 2009, εκήρυξε το έτος 2009 ως το πρώτο έτος της παγκόσμιας διακυβέρνησης. 


Η προεδρία τού ανατέθηκε, μόνον λίγες μέρες μετά από μία πρόταση που έκανε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου της Λέσχης Βilderberg στις 15 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες, για έναν Πανευρωπαϊκό φόρο, καταβαλλόμενο απ’ ευθείας στις Βρυξέλλες. 


Κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Κοινοβούλιο στα γαλλικά, στις 24 Φεβρουαρίου, ο van Rompuy επανέλαβε την έκκληση για παγκόσμια διακυβέρνηση. «Χάρις στην Ε.Ε.», είπε, « γεννήθηκε η ομάδα των G20. Πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε αυτό το έμβρυο της παγκόσμιας διακυβέρνησης», επεσήμανε ο πρόεδρος της Ε. Ε. που επελέγη χωρίς ψηφοφορία.

Αποκαλυπτική σημείωση:
«Για διακοσμητικό πρόεδρο», έκανε λόγο η Liberation, για την επιλογή του Βέλγου πρωθυπουργού Χέρμαν φαν Ρομπέι ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και συμπληρώνει:
«Στην πρώτη της πράξη, η Ευρώπη της Συνθήκης της Λισαβόνας ήταν να επιλέξει ηγετικές προσωπικότητες που δεν θα ενοχλούν κανέναν».


Σχόλια

  1. Η Καταγγελία του Άγγλου ευρωβουλευτή νομίζω ότι είναι η είδηση του αιώνα.
    Κατάμουτρα ξεφτιλίζει τον πρόεδρο λέγοντάς του την αλήθεια για το ποιος είναι
    Το ποιο φανταστικό όμως είναι, αυτό που λέει: ότι μ αυτή την κατάσταση θα ξεσηκωθούν και οι Έλληνες !!! Εμείς Πάντως συμφωνούμε και επαυξάνουμε στα λεγόμενα του ευρωβουλευτή.
    Αν και δεν είναι Έλληνας στην καταγωγή, όμως είναι γνήσιος Έλληνας στο φρόνημα και στον ηρωισμό, ενώ οι δικοί μας μάλλον είναι κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις