Αγγλία: Να μην φοράνε φούστα οι μαθήτριες γιατί ενοχλούνται οι transsexuals! (Μήπως να καταργήσουμε και τα κορίτσια καλύτερα;)

Η εικόνα των Αγγλίδων μαθητριών με τις χαρακτηριστικές παραδοσιακές μαθητικές στολές τους, μπορεί να αποτελέσει παρελθόν, αν η βρετανική κυβέρνηση ακολουθήσει τις συμβουλές μίας νέας Επιτροπής για τα ‘Ανθρώπινα Δικαιώματα’.





  

Η ‘Επιτροπή’ θεωρεί ότι οι φούστες στο σχολείο αποτελούν ‘διάκριση’ σε βάρος των κοριτσιών που θέλουν να γίνουν αγόρια, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ονομαζόμενη ‘Επιτροπή Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων’ (‘Equality and Human Rights Commission’ - EHRC).


Η ενδυμασία που προβάλλει την ‘ιδιαιτερότητα του φύλου’, θα μπορούσε να προξενήσει διακρίσεις, αναφέρει η ‘Επιτροπή’ σε μία έκθεσή της 68 σελίδων για τα δικαιώματα των "τρανσέξουαλς". ...


«Οι μαθητές που γεννήθηκαν γυναίκες με δυσφορία γένους δεν νιώθουν καθόλου άνετα όταν αναγκάζονται να φορούν ρούχα που προβάλλουν στερεότυπα για τα κορίτσια – όπως για παράδειγμα η φούστα," ανέφερε η έκθεση.
Η EHRC είναι μία μη κυβερνητική οργάνωση που ιδρύθηκε με το Νόμο περί Ισότητας του 2006 και άρχισε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2007. Η EHRC αποκάλεσε τις τελευταίες δημοσιευθείσες "κατευθύνσεις" της, "Παροχή Αγαθών, Δραστηριοτήτων και Υπηρεσιών για τα Διαφυλικά Άτομα," έναν "οδηγό" για τα "διευθυντικά στελέχη και το προσωπικό της πρώτης γραμμής σε όλα τα επίπεδα οι οποίες δίνουν "παραδείγματα καλής πρακτικής. "
Γράφοντας για την Daily Mail, ο ‘συντηρητικός’ αρθρογράφος Leo McKinstry λέει ότι η ανακοίνωση αποτελεί απλά την μεγαλύτερη απόδειξη της υπεροχής της «παρανοϊκής αριστεράς» η οποία εξουσιάζει τη Βρετανία τα 13 χρόνια διακυβέρνησης του κόμματος των Εργατικών....
«Είναι ο ‘πολιτικά ορθός’ ('political correct') ζήλος ο οποίος αποθεώνεται σε ολόκληρο το δημόσιο τομέα. Όλες οι εμμονές αυτών των ανθρώπων σχετικά με τη φυλή και το φύλο γίνονται πλέον γραπτό δίκαιο. Όλες οι εμμονές τους για την λειτουργία της κοινωνίας μεταμορφώνει τον κοινωνικό ιστό της Βρετανίας, καταστρέφει τις παραδοσιακές, ενωτικές αξίες όπως είναι η οικογενειακή ζωή και το έθνος», έγραψε ο McKinstry.
Το EHRC εξέδωσε ένα δελτίο για τα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, λέγοντας ότι με την έκθεσή του δεν "απαγορεύει" τις φούστες στις στολές των μαθητριών. Ο σκοπός τους είναι, λένε, απλώς να «συμβουλεύσουν» την κυβέρνηση. Οι οδηγίες τους καλύπτουν όλες τις "δημόσιες αρχές", συμπεριλαμβανομένων δημοτικών συμβουλίων, σχολείων, τα νοσοκομείων και οι αστυνομικών αρχών, καθώς και δημοσίων υπηρεσιών.
"Σύμφωνα με τον ισχύοντα ‘Νόμο περί Διάκρισης σχετικά με το Φύλο’ (‘Sex Discrimination Act’), οι δημόσιες αρχές, συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων, και των φυλακών, είναι υποχρεωμένες να εκτιμήσουν τις ανισότητες που βιώνουν οι γυναίκες και οι άνδρες συμπεριλαμβανομένων των διαφυλικών σχετικά με τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους. Οι δημόσιες αρχές αναμένεται να λάβουν μέτρα για να συμβάλουν στην αντιμετώπιση αυτών των ανισοτήτων και στην πρόληψη των διακρίσεων. "
Εκπρόσωπος της ‘επιτροπής’ είπε, "Η διεύθυνση του σχολείου είναι σήμερα σε θέση να κάνει ειδικές απαλλαγές όσον αφορά τη στολή για τους μαθητές διαφορετικών εθνοτήτων, θρησκειών και φύλων. Για παράδειγμα, μπορούν να επιτρέψουν μια μουσουλμάνα κοπέλα να φοράει παντελόνι, εάν το επιθυμεί, ενώ απαιτεί από άλλες μαθήτριες να φορούν φούστες. "
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τα σχολεία πρέπει να αποφεύγουν τη "διάκριση" με βάση τη φυλή, τη θρησκεία, το φύλο, την αναπηρία και τον "σεξουαλικό προσανατολισμό." Αλλά οι ‘ακτιβιστές’ έχουν ασκήσει έντονες πιέσεις για να φέρει τον ‘διαφυλισμό’ ("transgenderism") στο νέο νομοσχέδιο περί Ισότητας της κυβέρνησης.
"Σύμφωνα με το προτεινόμενο νομοσχέδιο περί Ισότητας, προειδοποίησε η EHRC, τα σχολεία θα χρειαστεί να εξετάσουν και τις ανάγκες των trans μαθητών και να επιτρέπουν, για παράδειγμα, ένας trans μαθητής (μαθήτρια) να απαλλαγεί από το να φοράει φούστα, ενώ απαιτείται τα κορίτσια στο σχολείο να φορούν φούστες .
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://www.lifesitenews.com/
Σχόλιο: Είναι γνωστό ότι ο απίστευτος νέο-φασισμός της Νέας Τάξης και η παλαβομάρα του ‘πολιτικά ορθού’ έχουν πάντα ως μοχλό πίεσης την ‘προστασία των ατομικών δικαιωμάτων’.
Μπροστά στον οδοστρωτήρα που θα προστατεύσει το ‘δικαίωμά μας’ να είμαστε ό,τι γουστάρουμε (αν και σχετικό το τελευταίο) από το ‘κακό’ και οπισθοδρομικό και –φοβικό (γενικώς) κοινωνικό σύνολο, ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος μένει κυριολεκτικά άφωνος.
Βλέπετε στην ‘ανοικτή’ και ‘ευαίσθητη’ Βρετανία ένας μαθητής δεν μπορεί να φορέσει σταυρουδάκι (μην ψάχνω τώρα για λινκς – όσοι παρακολουθείτε τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ξέρετε), αλλά μπορεί να ντυθεί γυναικεία, αντρικά ή ότι θέλει για να μην 'καταπιέζεται'.
Και βέβαια είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι τα κατασκευασμένα πολυθρησκευτικά - πολυφυλετικά σχολεία έχουν τον ρόλο τους. Να, δεν βλέπεις την μουσουλμάνα; Δεν βλέπεις τον Σιχ; Πως ‘σεβόμαστε’ την ΄διαφορετικότητά’ τους; Να μείνουν απέξω οι ‘trans μαθητές’ και οι - δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα προκύψει;
Η επιβαλλόμενη πολυπολιτισμικότητα, η έντεχνη ισλαμοποίηση, ο φασισμός του ‘πολιτικά ορθού’ και η προώθηση της ‘Gay Agenda’ σε πλήρη συγχρονισμό οδηγούν την ανθρωπότητα στην αποθέωση του ‘ΕΓΩ’, στην διάσπαση της κοινωνίας και τελικά στην ‘πολύχρωμη’ σκοτεινή φυλακή της Νέας Εποχής.
Πάντως, δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσουν. Νομίζω ότι η επόμενη κίνηση είναι να καταργήσουν εντελώς τα κορίτσια από τα σχολεία. Η παρουσία τους ενοχλεί γιατί –πώς να το κάνουμε - θυμίζει ότι υπάρχουν δύο φύλλα…. Απαράδεκτον!

Σχόλια

  1. Ωστόσο δεν παύει να αποτελεί αισχρή ενδυμασία και η κοντή φούστα (το λεγόμενο μίνι).
    Δεν συνδέονται αυτά με την σωφροσύνη του Χριστιανισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υιοθεσίες από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

    Σάλος έχει ξεσπάσει στη Σλοβενία εξαιτίας μιας ρύθμισης που περιέχεται σε νομοσχέδιο για θέματα οικογένειας και το οποίο επιτρέπει τις υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

    Σύμφωνα με την κυβέρνηση το νομοσχέδιο, το οποίο έγινε νόμος με 46 ψήφους υπέρ και 38 κατά, δεν κάνει διακρίσεις με βάση το φύλο, τη φυλή, την κοινωνική κατάσταση, τη θρησκευτική πίστη ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό για το ποιοι δικαιούνται να προχωρήσουν σε υιοθεσία.

    Aπό την άλλη, η αντιπολίτευση τονίζει ότι διαλύει την αντίληψη για τη σλοβενική οικογένεια.

    ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ online

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις