ΠΡΟΣΟΧΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟ GROUP ΠΙΔΟΦΙΛΩΝ

 

  

Εστάλη απο το ιστολόγιο anatoliki attiki news
ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΝΑ GROUP ΤΟ ΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΤΕΡΑΣ Ή ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ". ΑΥΤΟ ΤΟ GROUP ΔHΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ- ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ...... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Υ.Γ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ NEWS: ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΤΟ EMAIL ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖOYME ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.


Η "Κλασσικοπερίπτωση" έχει ασχοληθεί  πολλές φορές με αυτό το σύμπτωμα της  δαιμονοποίησης   της κοινωνίας.Τον περασμένο  Σαπτέμβριο  γράφαμε μεταξύ άλλων:



Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΔΟΞΑ!


Τί σημασία έχει αν όλος ο κόσμος πεινάσει ή χάσει τις δουλειές του απο την παγκόσμια οικονομική κρίση.Τί νόημα έχει να μιλάμε για το ποιό πολιτικό σύστημα θα μας οδηγήσει σε μια κοινωνία όπου ο πλούτος θα διανέμεται ίσα και δίκαια ή άν ο τάδε ή ο δείνα θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής και θα μας πάνε ένα βήμα πιο μπροστά.Τι να τα κάνω τα λεφτά ,την ισότητα,την εργασιακή και κοινωνική ειρήνη και τα λόγια τα παχιά ,όταν βλέπω ένα κόσμο να δαιμονοποιείται να χάνει την ψυχή του και να τρώει τις ίδιες του τις σάρκες.Πώς είναι δυνατόν να αντέξει ένας στοιχειωδώς ανθρώπινος νούς και μια κατ ελάχιστον ευαίσθητη ψυχή το μεγαλύτερο δείγμα της αποστασίας του ανθρώπου ,την παιδοφιλία.Η αφορμή για αυτό το οργισμένο σχόλιο ήταν η παρακάτω είδηση που δυστυχώς δεν είναι πρωτοφανής.
(Όσοι επιθυμείτε  μπορείτε να επισκεφθείτε  την ανάρτησή μας  εδώ)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις