Δυστυχώς τα νέα για τους πολύτεκνους εκπαιδευτικούς, δεν είναι ευχάριστα…

(Ευχαριστούμε  τον "Θεοδρόμο" για το παρακάτω επέιγον και ενημερωτικό e-mail  του )

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. Η ΑΣΠΕ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ !

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ, 2000 E-MAIL ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3-ΕΤΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. 



Δυστυχώς τα νέα για τους πολύτεκνους εκπαιδευτικούς, δεν είναι ευχάριστα… 
Η κ. Υπουργός μας λέει: «πρώτα ο Μαθητής», το επικροτούμε και εμείς οι πολύτεκνοι ως γονείς αυτών των μαθητών, αλλά συγχρόνως  δεν λαμβάνει κανένα μέτρο για να ξαναγεμίσουν οι αίθουσες των σχολείων μας με παιδιά! 
Ο  Νόμος  3255/2004,  λειτούργησε με καθαρά δημογραφικά κίνητρα και το αποδείξαμε με στοιχεία που δώσαμε στη δημοσιότητα…,  για πρώτη φορά μετά  το 1981, η μεταβολή του αριθμού των παιδιών κάτω των 5 ετών είχε θετικό πρόσημο   το 2004 και συνεχίζει να αυξάνεται με ρυθμό 2% κατά το 2007,  1,64% το 2008 και  2,48%  το 2009!.
Θέλουν  παιδιά ναι ή όχι; ας μας το πουν  καθαρά...
 Το μέτρο αυτό του διορισμού, το ΠΑΣΟΚ  πρώτο  το είχε νομοθετήσει… με το νόμο  3027/2002,  δεν έχει κανένα  οικονομικό κόστος για το Κράτος, είναι αποτελεσματικός και κτυπά την ανεργία των πολυτέκνων.

ΕκτύπωσηE-mail
Επιστολή - Διαμαρτυρία ΑΣΠΕ προς κ. Χριστοφιλοπούλου - Υφυπουργό Παιδείας...
  Αρ. Πρωτ.69           Αθήνα, 4/3/2010

Αξιότιμη
Κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου
Υφυπουργό Παιδείας, δια Βίου Μάθησης
 και Θρησκευμάτων
Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. 151 80 Μαρούσι 
                 Κυρία Υπουργέ.
                   Κατά τη  συνάντηση που είχαμε στις 16/2/2010 στο Υπουργείο,   για τους διορισμούς των πολυτέκνων εκπαιδευτικών και την ενημέρωση που ζητήσαμε πάνω σε αυτό το θέμα,  μας είπατε ότι σύντομα θα έχουμε τις απαντήσεις σας  και ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για να ανησυχούν οι πολύτεκνοι, τουλάχιστον  για φέτος, αφού ο νόμος είναι δεδομένος και δεν έχει αλλάξει. 
                 Όμως,  όπως  μας καταγγέλλεται από  μέλη μας,   που επικοινώνησαν με το Υπουργείο σας,  αρμόδιοι ειδικοί σύμβουλοι  του Υπουργείου  τους απαντούν   ό,τι φυσικά και θα καταργηθεί  ο νόμος διορισμού των πολυτέκνων… και όπως όλοι, έτσι και οι πολύτεκνοι πρέπει να δίνουν εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ για να διορίζονται!. Επίσης θεωρεί  ότι  είναι « ανήθικο», οι πολύτεκνοι, να καταλαμβάνουν τις θέσεις  των υπόλοιπων εκπαιδευτικών και κατηγορηματικά  τους είπε ότι  θα καταργηθεί αυτό από φέτος!. 
                Κυρία Υπουργέ, παρακαλούμε όπως έχουμε την ενημέρωσή σας γιατί το θέμα ενδιαφέρει άμεσα συναδέλφους και μάλιστα μητέρες που είναι στο τελευταίο   κρίσιμο - στάδιο  της εγκυμοσύνης τους για την  απόκτηση 4ου τέκνου και κάποιοι τους τρομοκρατούν.                                        
  Με ιδιαίτερη εκτίμηση  
 Για την ΑΣΠΕ
       Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας 
  Βασίλειος Θεοτοκάτος                                      Εμμανουήλ Χρυσόγελος   
===========================
E-mail:
Πρωθυπουργός:  dialogue@politicalforum.gr
Ταχυδρ Δ/νση:Πρωθυπουργός της Ελλάδος
κ. Γ. Α. Παπανδρέου
Μέγαρο Μαξίμου
Ηρώδου Αττικού 19
Τ.Κ. 106 74 ΑΘΗΝΑ
===========
Διαμαντοπούλου: anna@diamantopoulou.gr
Χριστοφιλοπούλου: christofilopoulou@ypepth.gr
 Στέλνουμε στα παραπάνω  e- mail  μηνύματα διαμαρτυρίας για τη διατήρηση του ν.3255/2004  οι πολύτεκνοι είναι σε απόγνωση..., σύμφωνα με αυτά που διαρρέουν από το Υπουργείο Παιδείας, χωρίς να μας δίνουν καμία επίσημη ενημέρωση.   Οι πολύτεκνοι κάνουν τα πάντα για τη Χώρα.  Από το 2004 και μετά, με τη ψήφιση του ν.3255/04 οι γεννήσεις πήραν την ανηφόρα... τέτοιους νόμους με δημογραφικά κίνητρα θέλουμε, ενώ συγχρόνως δεν υπάρχει κανένα δημοσιονομικό κόστος από τη διατήρηση αυτού του νόμου 
Βοηθείστε όλοι…,  επίσης στείλτε σε Βουλευτές της περιοχής σας, εφημερίδες κλπ  Επιστολές..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις