Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ


Στις 26 Μαρτίου 2010 4:51 μ.μ., ο χρήστης Γεώργιος  έγραψε:

Φίλος μου θεολόγος ενημερώθηκε, ότι κάποιος που ρώτησε δικηγορο, για το εξης πολυ σημαντικό που πρέπει άμεσα να κάνουμε.
Μέχρι σήμερα όπως ξέρουμε είναι παράνομοι όσοι εργάζονται χωρίς ΑΜΚΑ.
Όμως μπορούμε να προσφύγουμε στο Συμβουλιο της Επικρατείας για αίτηση ακύρωσης του νόμου που υποχρεώνει όλους για ΑΜΚΑ, με 1800 περίπου ευρώ. Μπορούμε να κάνουμε παράλληλα και αίτηση της αναστολής με 500 ευρώ. Όμως αν πάρουμε εξειδικευμένο που είναι στην πράξη και το πιο πιθανό, αυτό θα μας στοιχίσει γύρω στα 4500-5000 ευρώ.
Αν όμως βρουμε χριστιανό δικηγόρο που να συμμερίζεται τις απόψεις μας και δεν πάρει αμοιβή αφού θα τον ενδιαφέρει και αυτόν άμεσα το θέμα, τα έξοδα δεν θα υπερβούν τα 700-800 ευρώ.
Το σημαντικό είναι ότι ακόμα και αν απορριφθεί η αίτηση ακύρωσης που θα εκδικαστεί σε 5-8 χρόνια, με την αίτηση αναστολής που κατα πασα πιθανότητα γίνεται δεκτή, θα μπορούμε να δουλεύουμε τα 5-8 χρόνια μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Είναι όμως σημαντικό για όσους δεν δουλεύουν εξαιτιας του ΑΜΚΑ και όχι όσους δουλεύουν.
 
Πολύ σημαντικό. Πρέπει να το σκεφτούμε σοβαρά και μαλιστα αν ξέρετε χριστιανούς δικηγόρους πειτε μας. 
 
Με εκτιμηση
Γιώργος

Σχόλια

  1. Παρακαλώ κάθε ένας δικηγόρος που είναι χριστιανός και ενδιαφέρεται να αναλάβει δωρεάν την υπόθεση ή ξέρει εξειδικευμένο δικηγόρο που να μπορεί να το κάνει, να μας πει.

    Θεοφάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την σκέψη. Βάζουμε όλοι απο 100 ή 200 ευρώ, να το κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά τί γίνετε; έχετε κανα νεο; εκδηλώνεται καθόλου ενδιαφέρον για την πρωτοβουλία σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις