Καταργείται ο εορτασμός του Πάσχα στα στρατόπεδα

anavaseis.blogspot.com-http://klassikoperiptosi.blogspot.com/
Η αποδόμηση του ελληνισμού συνεχίζεται, με τάχιστα βήματα.
Ενώ οδηγούν τον ελληνικό λαό σε  εξαθλιωτική λιτότητα, και εν μέσω αυτής, τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος διασκεδάζοντας οι ίδιοι στα μπουζούκια,  σκέφτηκαν να εξοικονομήσουν τα έξοδα των μπουζουκιών, κόβοντας τις πασχαλινές εορταστικές εκδηλώσεις στο στράτευμα!

Ίσως τους ενοχλεί και το «Χριστός Ανέστη» που υποχρεωτικά θα ακούσουν.


 Η Είδηση:

«Mε απόφαση της κυβέρνησης, καταργείται ο παραδοσιακός εορτασμός του Αγίου Πάσχα στα στρατόπεδα, λόγω οικονομίας.

Συγκεκριμένα, ο εορτασμός θα περιορίζεται στην παράθεση εορταστικού γεύματος στο προσωπικό που είναι υπηρεσία, στο οποίο θα μπορούν να προσκληθούν και οι συγγενείς του εν υπηρεσία προσωπικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο εορτασμός στα στρατόπεδα, κυρίως στην επαρχία, ήταν πάντοτε ένα σημαντικό γεγονός το οποίο περίμεναν όλοι και αποτελούσε τη μοναδική -ίσως- ευκαιρία επαφής του πολίτη με τους χώρους όπου ασκούνται οι νέοι της πατρίδας μας.

Με δεδομένο το χαμηλό σχετικά κόστος του εορτασμού, η απόφαση δεν αποκλείεται να προκαλέσει αντιδράσεις συναισθηματικού κυρίως χαρακτήρα, μιας και έρχεται μετά την κατάργηση του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου στις πρεσβείες μας στο εξωτερικό, που αποτελούσε μια μοναδική ευκαιρία σύσφιγξης των σχέσεων του Ελληνισμού της διασποράς με την πατρίδα και υπόμνηση των εθνικών μας αγώνων.»
protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις