ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣAΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΚΑΡΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ;

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/02/blog-post_04.html


 
 
Νέες αστυνομικές ταυτότητεςσε περίπου 2 χρόνια

Νέες αστυνομικές ταυτότητες, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, όμοιες με αυτές που έχουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες αναμένεται να αποκτήσουν οι έλληνες πολίτες μετά απο περίπου δυο χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες στις ταυτότητες αυτές που θα κατασκευαστούν με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας για να μη μπορούν να πλαστογραφηθούν θα περιέχονται στοιχεία του κατόχου. Υπενθυμίζεται ότι μεγέθους πιστωτικής κάρτας είναι τα νέα διπλώματα οδήγησης.
Παράλληλα μελετάται το ενδεχόμενο η Διεύθυνση Διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας να μπορεί να συνάψει συμφωνίες με Πανεπιστήμια για την έκδοση τίτλων σπουδών με προδιαγραφές ανάλογες με αυτές των αστυνομικών ταυτοτήτων προκειμένου να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της πλαστογράφησης πτυχίων που δίνουν οι πανεπιστημιακές σχολές ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει την έκδοση και των αδειών παραμονής - εργασίας των αλλοδαπών που μέχρι σήμερα έχουν αναλάβει ιδιωτικές εκτυπωτικές εταιρείες. 

Γράφαμε στις  17 Οκτωβρίου 2009:
Ακούγοντας τον πρωθυπουργό να αναπτύσσει στις προγραμματικές  του δηλώσεις εκτός απο την πρόσκληση των πολιτών  για  συμμετοχή στην προσπάθεια εξόδου απο την κρίση και τις γενικές κατευθύνσεις της κυβέρνησης σε καίριους τομείς της δημόσιας ζωής και  προσέξαμε την έμφαση που έδωσε   στη χρήση της "ηλεκτρονικής κάρτας υγείας"  ως βασικού "εργαλείου" στην επίτευξη της  "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".
Έχουμε αναπτύξει πολλές φορές  τη θέση  μας, ότι  δηλαδή το κύριο μέλημα  της "Νέας Εποχής" είναι ακριβώς η ολοκλήρωση των υποδομών της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" .Φυσικά η ευρύτατη και παγκόσμια χρήση  αυτού του όρου, αποτελεί έναν  ευφημισμό και μια μάσκα αφού στην ουσία πρόκειται για "ηλεκτρονική δικτατορία και παγκόσμια ηλεκτρονική τυραννία".Ο στόχος είναι η ελαχιστοποίηση των λαϊκών αντιδράσεων , το νανούρισμα των συνειδήσεων και η παιδαγωγία στην εκκοσμίκευση και τον υλισμό-ατομισμό.
Ο ΑΜΚΑ και η Κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης που θεσμοθέτησε  η προηγούμενη κυβέρνηση είναι τα απαραίτητα δομικά στοιχεία για την οργάνωση της παγκόσμιας "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" για χάρη της οποίας η σημερινή κυβέρνηση ίδρυσε και αντίστοιχο υπουργείο. Αυτό που διαφαίνεται εκ των προγραμματικών δηλώσεων  του πρωθυπουργού είναι η πρόθεση για έκδοση  μιας ΝΕΑΣ ΚΑΡΤΑΣ  η οποία ,όπως ανέφερε, θα ονομάζεται "ηλεκτρονική κάρτα υγείας" και θα είναι αρκούντως "εξοπλισμένη" με τέτοια τεχνολογία, ώστε να μπορεί να λειτουργεί με "διαλειτουργικό"  τρόπο στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης". Είναι "ηλίου φαεινότερον" ότι θα είναι μία  υπερκάρτα η οποία θα αντικαταστήσει όλες τις κάρτες, τα βιβλιάρια ,τα διαβατήρια και τις αστυνομικές ταυτότητες  λίαν συντόμως.
Ο κύκλος της αποπεράτωσης της ηλεκτρονικής φυλακής, τα εγκαίνια της οποίας ετέθησαν ήδη απο τη συνθήκη Σένγκεν εδώ και χρόνια , όπως δείχνουν τα πράγματα κλείνει εντός ολίγου. 
Ο πολίτης αυτής της χώρας με το πιστόλι στον κρόταφο οδηγείται στα ΚΕΠ για να "ξαναβαφτιστεί".Εκεί μαζί με το όνομα  θα παραδώσουμε το πρόσωπό μας και το θεόσδοτο δώρο του αυτεξούσιου και της ελευθερίας για να παραλάβουμε τον απαραίτητο για την επιβίωση αριθμό-όνομα.
Δεν ακούσαμε δυστυχώς στις προγραμματικές δηλώσεις   ότι θα αρθούν όλα αυτά τα εκβιαστικά μέτρα εναντίον των Ελλήνων πολιτών που έθεσε η προηγούμενη κυβέρνηση  για την παραλαβή του ΑΜΚΑ και της κάρτας.Αντίθετα, αν καταλάβαμε καλά εκεί που πηγαίναμε με δρασκελιές στην παγκόσμια ηλεκτρονική φυλακή,τώρα θα πάμε τρέχοντας και με άλματα.
Σε λίγο καιρό όλα όσα λέγαμε τόσους μήνες και μας χλεύαζαν οι επαγγελματίες ενυπνιστές "Ορθόδοξοι" και μη ,θα είναι ΟΛΑ  πραγματικότητα.Απ΄ότι φαίνεται όπως λέει ο λαός "τα ψέμματα τέλειωσαν ", μόνο που δεν θα πάει "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του" αλλά κάθε αντιρρησίας Ορθόδοξης συνείδησης στο περιθώριο και στην εξαφάνιση.
Δεν υπάρχουν πια περιθώρια επιλογών.Ο μόνος δρόμος που απέμεινε στον  Ορθόδοξο Χριστιανό  είναι η αποκατάσταση της σχέσης του  με τον μοναδικό και αληθινό Μεσσία ,τον Σταυρωθέντα και Αναστάντα Ιησού Χριστό και η ομολογία της πίστης σε Αυτόν  μέσω της άρνησης παραλαβής κάθε είδους κάρτας που  οδηγεί στη σκλαβιά και το σφράγισμα.
Πιο κάτω παραθέτουμε ασχολίαστα μερικά στοιχεία για τη νεα ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ο καθένας ας τα επεξεργαστεί όπως νομίζει. πατήστε εδώ

Σχόλια

  1. Ειναι πια ολοφανερο πως η ατραπος για την παγκοσμια ηλεκτρονικη φυλακη με την ''τελικη λυση'' της ψηφιακης περιγραφης του υποκειμενου,ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ, ειναι δρομολογημενη..Συν τω χρονω ολο και περισσοτερος κοσμος θα το αντιλαμβανεται και ακριβως γι'αυτον τον λογο, τα πασης φυσεως ''παπαγαλακια''του εφικτου,κυριως''οι εντος των πυλων''συνδαιτημονες,θα προσπαθησουν να δημιουργησουν τους απαραιτητους ''αντιπερισπασμους'ως προς το ''ειδος''αυτης της σημανσης..Ο Λογος του Ελευθερωτη Ιησου,η Αγια Γραφη, ας μεινει ο μοναδικος ερμηνευτης αδελφοι, συν την βοηθεια ολων των Αγιων Μαρτυρων..Ο Χριστος,η καρδια μας,επιτρεπει μεσ'απ'αυτη την πορεια να ξεχωρισει τους Δικους του..Θελουν η το ΜΕΤΩΠΟ μας η το ΔΕΞΙ μας χερι,αυτος ειναι ο στοχος τους..Μεχρι τοτε,πολλα θα συμβουν και πολλα θα ισχυριστουν...Ο καθενας μας το καταλαβαινει και δεν χρειαζεται κανενας πανικος..Ο Θεος μας το εχει προγνωρισει..ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ,ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΜΑΣ!!ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ,ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ηθελα να σας αναφερω απλα οτι εναν ιερεα που ρωτησα με εδιωξε και μου ειπε οτι με τις νεες ταυτοτητες και τον αντιχριστο ασχολουνται μονο οι παλαιοημερολογιτες και οτι πρεπει να μιλαμε μονο για τον χριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ μας φίλε
    Αν εξ όσων διάβασες στο ιστολόγιό μας κατάλαβες ότι είμαστε "παλαιοημερολογίτες" ή ότι η εναντίωσή μας στον ΑΜΚΑ και τη Νέα Κάρτα είναι απλώς η εκδήλωση μιας μανιακής ενασχόλησης κάποιων φονταμενταλιστών ή ακραίων ή φανατικών, τότε έχει δίκιο ο ιερέας που προσπάθησε να σε ...νανουρίσει.
    Αν όμως διαπίστωσες ότι όλος ο αγώνας του παρόντος ιστολογίου γίνεται για να μην προδώσουμε Τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό μέσω μιας συνειδητής αποδοχής του δυσώνυμου αριθμού,τότε μάλλον ο γνωστός σου ιερέας ή δεν είναι ενημερωμένος για τα όσα έχουν πει εξέχοντες Πνευματικοί και Γέροντες της Εκκλησίας της Ελλάδος ή εθελοτυφλεί ακολουθώντας τον ύποπτο εφησυχασμό που προωθούν ως επίσημη θέση μερικοί εκ της ιεραρχίας.
    Σε όλες αυτές τις ενυπνιστικές αιτιάσεις έχουμε απαντήσει μέσω άρθρων μας ή αναδημοσιεύσεων σημαντικών και ασφαλώς Ορθοδόξων Ιερέων.
    Με τιμή
    "Ο.Π"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις