ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ...Tο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ: Το Καθολικό της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρα χωρίς σταυρό!!!


TΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ: 
Το Καθολικό της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρα χωρίς σταυρό!!! 
Πανελλήνιο μπλόκ
[...]Στα νέα διαβατήρια τις σελίδες 26-29 με τις απεικονίσεις των δύο Βυζαντινών - χριστιανικών μας μνημείων. Το αθωνικό Μοναστήρι της Σίμωνος Πέτρας και ο ναός της Αγίας Σοφίας τού Μυστρά. ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ;; Ποιός κρατικός λειτουργός, ποιά μικρή ή μεγάλη εξουσία αποφάσισε ερήμην μας (όλων των πολιτών του «Ελληνικού» κράτους) να κάνει τέτοια βεβήλωση; Γιατί δεν είναι απλό είδος λογοκρισίας αυτό πάνω στην ιστορική μνήμη και στον θρησκευτικό μας συναισθηματισμό.
Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς καθηγητής Σημειολογίας για να καταλάβει την ταύτιση του συμβόλου τού Σταυρού με το συστατικό στοιχείο ελληνικότητας, την Ορθοδοξία. Άν κάποιος, λοιπόν, κρατικός παράγων-εξουσία μπορεί ανεξέλεγκτα να εμπαίζει την πίστη και την παράδοσή μας μέσα στην χώρα μας, (συμβάλλοντας στην αποδόμηση), τότε ποιός θα μας προφυλάξει από τις αρπακτικές διαθέσεις των όποιων άσπονδων φίλων, συμμάχων ή γειτόνων μας; Σε ποιούς έχουμε εμπιστευτεί τις τύχες μας και των παιδιών μας; Γνωρίζουμε;

Βάλτε το σταυρό με το χέρι !

Σχόλια

  1. Kαλά δεν ντρέπονται λίγο; Έστω κι αν δεν πιστεύουν στον Θεό, δεν μπορούν να σεβαστούν την Ορθόδοξη Ιστορία της Ελλάδας; Αγνοούν τόσο κόσμο Ορθοδοξότατο και μιλούν ταυτόχρονα για τα θρησκευτικά δικαιώματα των αλλόθρησκων στην Ελλάδα... Πού είναι τα δικά μας θρησκευτικά δικαιώματα, βγαζουν από παντού τους Σταυρούς σαν να θέλουν να εξαφανίσουν αυτή την θρησκεία. Τους ενοχλεί ο Χριστός βλέπεις, δεν ταιριάζει με τα συμφέροντά τους... Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. What they have done is totally unacceptable from every single point of view!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τώρα το πήρατε χαμπάρι? ειναι χρόνια που έχουν εκδοθεί τα διαβατήρια με αυτή την ...παρέμβαση. Το θεώρησα ..λάθος και πρόσθεσα το Σταυρό με ένα στυλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μας φίλε συγχωρέστε μας που δεν ...χαμπαριάζουμε όσο γρήγορα θέλετε,θα προσπαθήσουμε στο μέλλον να ανταποκριθούμε στους ρυθμούς σας.
    Με τιμή
    "Ο.Π"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μὀλις πρὀσθεσα κι εγώ τους σταυρούς στους τρούλους.
    Δεν θα μας τρελλάνουν αυτοί εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνώμη, μα μόλις το πρόσεξα αυτό το αίσχος.
    Να πάμε όλοι και να τους τα επιστρέψουμε.
    Εγώ δεν ανέχομαι να κρατώ διαβατήριο με πλαστοποιημένες φωτογραφίες που δεν σέβεται την θρησκεία μου.
    Το διαβατήριο θα επιστραφεί, και ας μην μπορέσω να ξαναβγω ποτε απο την χώρα. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις τελευταιες εκλογες η Ελληνικη σημαια παρουσιαζοταν μονο με μπλε ασπρες ριγες. Σημερα ειδα και την διαφημηση του μεγκα για τον επομενο αγωνα της εθνικης Ελλαδος με την ιδια μπλε ασπρη σημαια που μοιαζει με την Ελληνικη.Καποιοι εχουν κομπλεξ με το σημειο του σταυρου.Πρεπει να δημιουργηθει μεγαλο θεμα και να μην επιτρεψουμε την υποστολη του ζωοποιου σταυρου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις