Εάν εκλεγώ θα υποχρεώσω τα θρησκευτικά σχολεία να διδάσκουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι ‘φυσιολογική’




Λονδίνο – Ο Nick Clegg, ηγέτης του βρετανικού κόμματος των Φιλελευθέρων Δημοκρατών φαίνεται ότι ‘καίγεται’ για την ψήφο των ομοφυλόφιλων της Βρετανίας, καθώς δήλωσε ότι το κόμμα του (το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο) εάν κερδίσει τις εκλογές θα ψηφίσει νόμο σύμφωνα με τον οποίον όλα τα θρησκευτικά σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο να υποχρεούνται από το νόμο να διδάξουν στους μαθητές τους ότι η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική, χωρίς κανένα κίνδυνο για τη σωματική ή ψυχική υγεία.


Σε συνέντευξή του στο gay lifestyle περιοδικό ‘Attitude’, ο Clegg παρουσίασε μια σειρά προτάσεων για υπέρ των ‘των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων’ στη Βρετανία, μεταξύ των οποίων το να αναγκάζονται όλα τα σχολεία, συμπεριλαμβανομένων και των θρησκευτικών σχολείων, να εφαρμόσουν πολιτικές κατά του εκφοβισμού εξαιτίας της ‘ομοφοβίας’ και να διδάξουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι "φυσιολογική και αβλαβής."


Ο Clegg είπε ότι τα θρησκευτικά σχολεία δεν πρέπει να γίνουν "άσυλα μιας 'απομονωμένης' θρησκευτικής ταυτότητας."


Αν σε αυτά παρατηρούνται υψηλότερα ποσοστά του ‘ομοφοβικού εκφοβισμού’ και βίας τότε θα πρέπει να ασκηθούν σοβαρές πιέσεις σε αυτά. Πρέπει να το απαιτήσουμε, πρέπει να το απαιτήσουμε απόλυτα."


Πρότεινε επίσης να τεθεί τέρμα στην απαγόρευση των ομοφυλόφιλων ανδρών να δίνουν αίμα, και να επιτραπεί σε ζευγάρια του ιδίου φύλου να έχουν τα ίδια νομικά δικαιώματα με τα ετεροφυλόφιλα παντρεμένα ζευγάρια και το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τη λέξη "γάμος" και όχι ‘αστική σύμβαση’.


Οι προτάσεις αυτές του Clegg γρήγορα καταδικάστηκαν από εκκλησιαστικούς ηγέτες και ομάδες που υπερασπίζονται την οικογένεια.


Ένας ανώτερος επίσκοπος της Αγγλικανικής εκκλησίας, ο οποίος δεν έγιναν γνωστά τα στοιχεία του, είπε στην εφημερίδα ‘The Independent’, «Νομίζω ότι αυτό φανεί άσχημο, ακόμη και μεταξύ αυτών που δεν είναι εμφανώς ευαγγελικοί. Το να θεσπίζεις κάτι που υποχρεωτικά θα πρέπει να διδάσκεται, σε κάθε περίπτωση, είναι τρομακτικά φασιστικό. "


Η Janina Ainsworth, διευθύνων σύμβουλος της εκπαίδευσης για την Εκκλησία της Αγγλίας, είπε ότι θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος για την αλλαγή της ισχύουσας νομοθεσίας που διέπει την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία.
«Η παραδοσιακή διδασκαλία της Εκκλησίας είναι ότι το φύλο θα πρέπει να καθοριστεί στο πλαίσιο ενός πιστού γάμου, και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα θρησκευτικά σχολεία θα διδάσκεται σε αυτό το πλαίσιο», είπε.

"Η περαιτέρω αναστάτωση της οδηγίας για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, δεν θα είναι ευπρόσδεκτη από πολλά σχολεία, την εκκλησία και άλλους," πρόσθεσε η Ainsworth.


Ο Norman Wells της οργάνωσης 'Family Education Trust’,είπε στην ‘Daily Mail’, ''Ο Nick Clegg δεν δείχνει μόνο θλιβερή έλλειψη σεβασμού για τα θρησκευτικά σχολεία, αλλά δείχνει επίσης πλήρη άγνοια για τις βαθιά ριζωμένες απόψεις των γονέων. "

«Η συντριπτική πλειονότητα των γονέων δεν θέλουν τα σχολεία των παιδιών τους να μετατραπούν σε οχήματα για την προώθηση της θετικής εικόνας των ομοφυλοφιλικών σχέσεων. Πρόκειται για μια θεμελιώδη αρχή του δικαίου της εκπαίδευσης ότι τα παιδιά πρέπει να εκπαιδευτούν σύμφωνα με τις επιθυμίες των γονέων τους."


Ο Wells χρεώνει επιπλέον στον Nick Clegg την προσπάθεια πίεσης για μια ριζοσπαστική κοινωνική ατζέντα η οποία μόνο σύγχυση θα προκαλέσει στους ευάλωτους νέους και εκθέτοντάς τους σε αυξημένους κινδύνους για τη σωματική και την συναισθηματική υγεία τους."


© ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή άρθρου: LifeSiteNews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις