Τσέχος Καρδινάλιος προειδοποιεί: Οι Μουσουλμάνοι κατακτούν την Ευρώπη

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/

 Η "Κλασσικοπερίπτωση" σας συστήνει να διαβάσετε και το εξαιρετικό-εύστοχο σχόλιο του "redskywarning" που ακολουθεί.
Ο Καρδινάλιος Miloslav Vlk, που έχει υπηρετήσει ως Αρχιεπίσκοπος της Πράγας από το 1991, προειδοποίησε σε συνέντευξή του ότι «εάν η Ευρώπη δεν αλλάξει τη σχέση της με τις δικές τις ρίζες, θα ισλαμοποιηθεί."
"Η Ευρώπη έχει αρνηθεί τις χριστιανικές ρίζες της, από τις οποίες αναπτύχθηκε και οι οποίες θα μπορούσαν να της δώσουν τη δύναμη να προστατευθεί από τον κίνδυνο να κατακτηθεί τελικά από τους μουσουλμάνους – κάτι το οποίο στην ουσία συμβαίνει σταδιακά," είπε.
Οι Μουσουλμάνοι εύκολα γεμίζουν το κενό χώρο που δημιουργείται καθώς οι Ευρωπαίοι συστηματικά αδειάζουν από την ζωή τους κάθε τι χριστιανικό.
Στο τέλος του Μεσαίωνα και στις αρχές της σύγχρονης εποχής, το Ισλάμ απέτυχε να κατακτήσει την Ευρώπη με τα όπλα. Οι Χριστιανοί τους νίκησαν τότε», πρόσθεσε.
"Σήμερα, που η μάχη διεξάγεται με πνευματικά όπλα η Ευρώπη δείχνει να υστερεί, την ίδια ώρα που οι Μουσουλμάνοι είναι πάνοπλοι, έτσι η πτώση της Ευρώπης έχει αρχίσει να διαγράφεται."
"Καταγγέλλοντας το ‘παγανιστικό περιβάλλον’ της Ευρώπης και το ‘αθεϊστικό στυλ ζωής’ των Ευρωπαίων, ο Καρδινάλιος Vlk είπε ότι «Ούτε η ελεύθερη αγορά, ούτε η ελευθερία χωρίς ευθύνη δεν είναι αρκετά ισχυρές για να αποτελέσουν τη βάση της κοινωνίας. Ακόμη και η δημοκρατία μόνη της δεν αποτελεί ‘πανάκεια’ αν δεν είναι ενσωματωμένη στο Θεό. "
Σύμφωνα με τον τσέχικο Τύπο, εικάζεται ότι ο Πάπας Βενέδικτος θα ονομάσει τον διάδοχο του 77χρονου Καρδιναλίου εντός των ημερών.΄
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://www.catholicculture.org/
ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. (Άντε ας κάνω ένα σχόλιο)
‘Κρούει τον κώδωνα’ ο Καρδινάλιος ή μήπως είναι ήδη αργά;
Χωρίς να υιοθετώ συναισθηματικά φορτισμένες αιτιολογήσεις ότι το Ισλάμ και η ισλαμοποίηση της Ευρώπης είναι η «μάστιγα του Θεού» ή η «θεία τιμωρία» για τους «διεφθαρμένους, άθεους δυτικούς», παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι είναι υπεύθυνοι οι Μουσουλμάνοι για όλες αυτές τις ‘μάστιγες’ που στοιχειώνουν τα τελευταία χρόνια την ‘γερασμένη Ευρώπη’. Για την μάστιγα της υπογεννητικότητας, την μάστιγα της τηλε-αποχαύνωσης, του εξευτελισμού του ανθρώπου από τα τηλε-σκουπίδια, της μάστιγας των ναρκωτικών, της μάστιγας της παιδεραστίας, της κατακόρυφης αύξησης των κυκλωμάτων των παιδεραστών και της ‘Λερναίας Ύδρας’ της παιδικής πορνογραφίας, του αχαλίνωτου πανηδονισμού, του ‘κόμματος των παιδεραστών’ στην Ολλανδία ή του ‘κόμματος του σεξ’ στην Αυστραλία, του στραγγαλισμού της οικογένειας και του ξεπεσμού του θεσμού του γάμου, του υποβιβασμού του σε μία απλώς ένωσης ατόμων 'διαφορετικού φύλου', αρκετά ξεπερασμένης και μάλλον υποδεέστερης σε σχέση με την ένσωη ή καλύτερα ‘γάμο’ μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλλου, της θρησκείας του καταναλωτισμού και της λατρείας του ‘Εγώ' και του ‘ωχαδελφισμού’. Και σε όλα αυτά προσθέστε σωρεία εκκλησιαστικών σκανδάλων, (οικονομικών και ηθικών), εκκοσμικευμένες εκκλησίες, απουσία προτύπων, αναλγησία και αδιαφορία για τον άνθρωπο από ‘εκπροσώπους του Θεού’, αλλά ένθερμος ζήλος για τον Μαμωνά και θα δείτε εκκλησίες να αδειάζουν, άθεους να πυροβολούν, αποκρυφιστές, μάγους και τσαρλατάνους να κάνουν πάρτυ, σέκτες να θεριεύουν και αιρέσεις να εγκλωβίζουν και - τελικά - ΝΑΙ τζαμιά και μιναρέδες να υψώνονται πάνω από τον ουρανό της Ευρώπης.
Είμαστε άξιοι της 'μοίρας' μας; Ο Θεός να μας ελεήσει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις