ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΣΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟ

Αγαπητοί φίλοι
Αλίευσα απ' το internet και σας στέλνω συνημμένα, φωτοτυπία της κόλλας των εξετάσεων που δόθηκαν στο Πάντειο πανεπιστήμιο το Φεβρουάριο του 2009. Είμαι βέβαιος πως όταν θα διαβάσετε και τα τρία θέματα θα φρίξετε αφού ούτε λίγο ούτε πολύ εξευτελίζουν το ίδιο το πρόσωπο του σωτήρα μας Ιησού Χριστού. Επειδή όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο σ'αυτόν τον κόσμο κι ειδικότερα σ'αυτή τη χώρα ο καθηγητής που υπογράφει, επέλεξε κι έβαλε αυτά τα θέματα είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος ΔημήτρηςΧριστόπουλος.








Ο Δημήτρης Χριστόπουλος δεν είναι άλλος απ' τον πρόεδρο της "Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου"  της ΜΚΟ δηλαδή που είναι πίσω απ'το νομοσχέδιο Ραγκούση για τη  ιθαγένεια.(http://www.antinews.gr/?p=30246)
Ο Χριστόπουλος πέρα από πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώμτα του Ανθρώπου, πέρα από καθηγητής (επίκουρος) στο Πάντειο, πέρα από εξέχων μέλος του Κέντρου Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων (ΚΕΜΟ, http://www.kemo.gr/) δούλεψε επί σειρά ετών στο συνήγορο του πολίτη ως ειδικός επισήμονας και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους νυν ειδικούς επιστήμονες και βοηθούς συνηγόρους αφού άλλωστε με τους περισσότερους απ' αυτούς συμπορεύονται ιδεολογικά κι έχουν στρατευθεί στον αγώνα για τα πάσης φύσεως "δικαιώματα" των πάσης φύσεως "μειονοτήτων". Αυτό περί συνηγόρου το τονίζω διότι το επόμενο καυτό θέμα που θέλουν ν' ανοίξουν (αν και νομίζω έχει ανοίξει ήδη) είναι αυτό της απόσυρσης των ιερών συμβόλων απ'τους δημόσιους χώρους. Το θέμα αυτό λοιπόν θα το χειριστεί όπως μαθαίνουμε ο συνήγορος του πολίτη. Αμφιβάλλει κανείς μετά τα παραπάνω για το ποια θέση πρόκειται να πάρει ο Συνήγορος;;

Περισσότερα στο ιστολόγιο  http://klassikoperiptosi.blogspot.com/

Σχόλια

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ;
    Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΔΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΙΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι άνθρωποι μαθαίνουν γράμματα τα παιδιά μας;

    Αυτοί θέλουν να νομολογούν και να καθορίζουν την πίστη μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι καλά που ξύπνησε και ο Τελεβάντος. Μέχρι τώρα αυτό που τον τρώει και τον απασχολεί σχεδόν είναι το φάντασμα "Θανάσης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις