Κόβουν τις πτήσεις μεταφοράς του Αγίου Φωτός για οικονομία...


2.5 με τρία εκατομμύρια ευρώ θα προσπαθήσει να εξοικονομήσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με το να κόψει τις πτήσεις για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός, το βράδυ της Ανάστασης σε απομακρυσμένα νησιά της Ελλάδας...

 

 ...Στο στόχαστρο του υπουργείου και τα "καραβάνια" στρατιωτικών απ' όλη την Ελλάδα που έρχονται σε νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να εξεταστούν, με κόστος τα έξοδα μεταφοράς τους για το δημόσιο...

"Προφάσεις εν αμαρτίαις" (Σχόλιο απο το "Ο.Π")
Αυτό θα λέγαμε σε όποιον αποφάσισε ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσει  τα ...εκατομμύρια που μας λένε ότι κοστίζει η μεταφορά του Αγίου Φωτός της Αναστάσεως στα νησιά μας.
Εμείς θα τους προτείναμε να κάνουν αποδεδειγμένα σοβαρή οικονομία, διακόπτοντας τελείως την κρατική επιχορήγηση στα παρακάτω ιδρύματα των οποίων το "φως" ούτε Άγιο είναι ούτε βεβαίως φωτίζει:

Ιδρύματα πρώην πρωθυπουργών επιχορηγούν οι φορολογούμενοι τα οποία σύμφωνα με τους νόμους 3577 και 3752, έλαβαν από το 2007 τα παρακάτω ποσά:
∞ Εθν. Ίδρ. Ερ. Και Μελετών «Ελ. Βενιζέλος» : 725.000€
∞ Πνευματικό Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου: 725.000€
∞ Ίδρυμα Κ. Καραμανλής : 725.000€
∞ Ίδρυμα Α. Παπανδρέου: 725.000€
∞ Ίδρυμα Κ. Μητσοτάκης : 725.000€
∞ Ίδρυμα Κ. Σημίτη: 225.000€ (από το 2009)

Σχόλια

  1. Δεν υπάρχουν λόγια για να αυτήν τη κατάντια!Μέχρις εδώ έφτασε η αθλιότητα του ανθρώπου,να κάνει οικονομία ακόμα κ στην πίστη του.Ο Θεός να μας ελεήσει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις