ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ"


 Είναι φανερό ότι ο κ.Αμέθυστος έχει οργιστεί επειδή  τον καταγγείλαμε όχι για τις θεολογικές του αναλύσεις , μερικές εκ των οποίων  μάλιστα είχαμε αναδημοσιεύσει -απόδειξη της καλής μας προαίρεσης- αλλά για τις συκοφαντίες του εναντίον του π. Σαράντη Σαράντου.


Αγαπητέ κ. Αμέθυστε  ευχαριστούμε θερμώς για τον  τίτλο που δώσατε στην ανάρτηση  "Συγνώμη  δεν ξέραμε πως είστε χιλιάδες" διότι με αυτόν τον τρόπο  άθελά  σας ,αποδυναμώσατε την αξιοπιστία των συκοφαντιών και αποκαλύψατε μια  αδικαιολόγητη εμπάθεια.
Ποιά  απο τις δύο δηλώσεις σας να πιστέψουμε.
Αυτήν  που μας στείλατε σαν σχόλιο στο e-mail μας ,και στην οποία  φαίνετε ότι γνωρίζετε ότι  "είμαστε χιλιάδες" ή την άλλη που δημοσιεύετε  ως τίτλο στην  προαναφερθείσα ανάρτηση;
Αν λοιπόν άλλα λέτε την μια και άλλα λέτε την άλλη τότε  πως θα πείσετε τους επισκέπτες σας ότι  εσείς και μόνον εσείς  "ορθοτομείτε τονΛόγον της Αληθείας";
Πιο κάτω παραθέτουμε  τα screen savers που αποδεικνύουν  το βάσιμο  των λεγομένων μας.Όσοι μας επισκέπτονται  μπορούν να κρίνουν ποιός διεκδικεί το ...παπικό αλάθητο   ή   φάσκει και αντιφάσκει και ποιός  όχι.
Η ...ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ "ΑΜΕΘΥΣΤΟΥ" ΣΤΙΣ 11/1/2009


Η ...ΓΝΩΣΗ  ΤΟΥ "ΑΜΕΘΥΣΤΟΥ" ΣΤΙΣ  10/11/2009


Τέτοια ...απώλεια γνώσης μέσα σε μιά ημέρα ;

Σχόλια

  1. Αυτό το "εργόχειρο", (όπως έλεγε και ο π. Παίσιος), έχει ο Αμέθυστος δηλαδή ο γνωστός Θανάσης των ιστολογίων.

    Αντί να κάνει κάτι σοβαρό διασύρει αναστήματα όπως τον π. Σαράντη Σαράντο (ένα από τους καλύτερους κληρικούς της Ορθοδοξίας στις μέρες μας).

    Αφού τόσο πολύ νοιάζεται για την πίστη μας ο κ. Αμέθυστος (Μίσα , Θανάσης, κτλ.) γιατι αναμυρώθηκε από την ομάδα του Κιούση και έγινε σχισματικός;

    Είναι το ίδιο πρόσωπο που είναι και ο διαχειριστής του ιστολογίου Μίσα και πολλών άλλων επειδή του αρέσει να κάνει υποθετικούς διαλόγους με τον εαυτό του και να βρίζει ανθρώπους εκ του ασφαλούς της ανωνυμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με συγχωρείτε πατέρες και αδελφοί αλλά περιμένατε από το γνωστό Θανάση των ιστολογίων, τον Μίσα, τον Αμέθυστο κτλ. δηλαδή το ίδιο πρόσωπο να έχει συνέπεια;

    Τι συνέπεια μπορέι να έχει κάποιος που γράφει σειρά άρθρων εναντίον των σχισματικών παλαιοημερολογιτών και ύστερα ο ίδιος μαγαρίζει το άγιο βάπτισμα και γίνεται με αναμύρωση σχισματικός της ομάδας του Κιούση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί αναζητείτε συνέπεια από τον Αμέθυστο αφού πρόκειται για άνθρωπο που έγραψε εμπεριστατωμένη πραγματεία στον Ορθόδοξο Τύπο εναντίον των σχισματικών Παλαιοημερολιιτών πριν ορισμένα χρόνια και στη συνέχεια προσχώρησε στην κάστα του Κιούση με αναμύρωση και έγινε σχισματικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Tελεβάντος πάσχει απο ασθένεια πνευματικής φύσης. Τον κυνηγάει ένας Θανάσης συνεχώς. Όσοι του αντιλέγουν έχει το θράσος να τους βαπτίζει "Θανάση" και τους σπιλώνει.
    Διαφωνώ με τον "Αμέθυστο" αλλά διαφωνώ και με την ανήθικη αυτή τακτική του Τελεβάντου που εκ του ασφαλούς συκοφαντεί ανώνυμους και βάζει υποψίες ότι προσπαθεί με δόλιο τρόπο να αποκαλύψει τους ανώνυμους. Ίσως είναι και δούρειος ίππος των αντιχρίστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις