Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ -ΙΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η μίσθαρνη "δημοσιογραφική άποψη"

http://tolimeri.blogspot.com/2010/01/blog-post_09.html 
Αυτή η κυρία της φώτο κατά κόσμον Λίνα Παπαδάκη είναι μια εκ των αρθρογράφων της σελίδας protagon του Σ. Θεοδωράκη.
Η προοδευτική δημοσιογράφος πιστή στην εργοδοσία της σελίδας .....ο ιστοχώρος protagon όπως ενθυμίστε έκανε το ντεμπούτο του στο διαδίκτυο με την επιχείρηση αποδόμησης του εθνικού συμβόλου με το video κόλαφο στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο "παραπλανημένος" και κατά δήλωση του εν τέλη μετανιωμένος Μουζουράκης για την άστοχη καλιτεχνική του επιλογή... η εν λόγω προοδευτικών αντιλήψεων αρθρογράφος σχολίασε στο άρθρο της με τίτλο "Τα πράσινα εικονίσματα" την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κυρία Μπατζελή όχι για την πολιτική της, .... ή τουλάχιστον την πολιτική προσωπικότητα αλλά το "τηλεοπτικό κάδρο" στο οποίο φαινόντουσαν εικόνες και θρησκευτικά σύμβολα κατά την διάρκεια συνέντευξης της Υπουργού σε τηλεοπτικό σταθμό.
Οι εικόνες τα θρησκευτικά σύμβολα πείραξαν την εν λόγω αρθρογράφο αυτό της έκανε εντύπωση.
Άλλη μια αργυρώνητη ..μίσθαρνη κονδυλοφόρος που βγάζει το ψωμάκι της κατά τις εντολές και το τι επιβάλει ο manager.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...


της Λίνας Παπαδάκη

Εννιά παρά το πρωί στο Άλτερ. Ο Γιώργος Αυτιάς καλημερίζει με καμάρι την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή. Την προσφωνεί ως την ισχυρή γυναίκα της κυβέρνησης και νιώθει περηφάνια που του κάνει ποδαρικό.

Το κάδρο είναι το τυπικά αυστηρό που απαιτεί η υπουργική θέση. Η υπουργός είναι όμορφη, με καλοσχηματισμένα φρύδια, φωτεινή επιλογή κραγιόν και ηρεμία στο πρόσωπο. Είναι από τις περιπτώσεις που χαίρεσαι να βλέπεις κυβερνητικό και από τις λίγες καλές στιγμές της πρωινής ζώνης. Μόλις ανοίγει το πλάνο όμως έχουμε μια επιστροφή στο παρελθόν. Εικονίσματα αγίων και αριστερά και δεξιά!

Γιατί λοιπόν η εικόνα της χαρισματικής αυτής γυναίκας να υπακούει στα παλιομοδίτικα στάνταρ της τηλεοπτικής εμφάνισης ενός υπουργού; Γιατί όταν ένας πολιτικός μιλά στο γυαλί, πρέπει να χει στο background εικόνες αγίων; Δεν είναι πια πολύ παλιό να δηλώνουμε με σύμβολα τα πιστεύω μας; Η πολυετής της εμπειρία στον δυτικό τρόπο σκέψης (ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ 2004 – 9) και τα μπες βγες στα γραφεία των ευρωπαίων πολιτικών δεν της έχουν διδάξει τίποτε; Και εν τέλει στο γραφείο του Παπανδρέου δεν έχει πάει η κυρία υπουργός;

Εκτός αν οι εικόνες ήταν μια παραχώρηση στο κοινό του Αυτιά που αρέσκεται σε νέες εκδόσεις του τρίπτυχου «πατρίς – θρησκεία – οικογένεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.