Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ-"ΠΡΑΣΙΝΟΣ" ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

Συνάντηση Οικ.Πατριάρχη με τον Μιχ.Τρεμόπουλο



Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, γνωστό για τη συμβολή του στις προσπάθειες προστασίας του περιβάλλοντος, θα έχει σήμερα (σημ"Ο.Π":4/12) στις 5.30 το απόγευμα στο Φανάρι ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Ο Μιχ. Τρεμόπουλος θα βρίσκεται μέχρι την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη, συμμετέχοντας ως ομιλητής στη διεθνή συνδιάσκεψη του «Πράσινου Διαλόγου Ανατολής-Δύσης».

Κεντρικό θέμα της συνδιάσκεψης, που αρχίζει αύριο το πρωί και φιλοξενείται από τους Τούρκους Πράσινους, θα είναι η πράσινη διέξοδος ταυτόχρονα από την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κρίση, και η προσαρμογή της στα ιδιαίτερα δεδομένα των χωρών της ΝΑ Ευρώπης.
Στη συνάντηση με τον Πατριάρχη, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος θα ενημερώσει τον προκαθήμενο της Ορθοδοξίας για τις συζητήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο ενόψει της Διάσκεψης της Κοπεγχάγης για το κλίμα που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Στην ατζέντα θα υπάρχουν επίσης θέματα Διαλόγου των Πολιτισμών και ανάδειξης των μειονοτήτων σε γέφυρες φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των βαλκανικών λαών.


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blog-post_5580.html#ixzz0Ynn3D2la

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις