ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ"

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/




Τον τελευταίο καιρό ο κόσμος βρίσκεται σε μια γωνιά συρικνωμένος και φοβισμένος  με  τα  όσα φοβερά και τρομερά  κραυγάζουν  οι τελάληδες της "Νέας Εποχής".Ο φόβος και η πλύση εγκεφάλου  απο  τους πολιτικούς, τουςδιεθνείς οργανισμούς και τα ΜΜΕ στέρησαν απο τους πολλούς την ικανότητα να αναλύουν  τις πληροφορίες, να διασταυρώνουν  τις ειδήσεις , να αναγνωρίζουν το πραγματικό   μέγεθος των ανακοινώσεων και να συγκρίνουν, ώστε να φτάνουν σε ασφαλή συμπεράσματα..
Η τρομοκρατία πλέον έχει περάσει στα χέρια των επιτελείων της "Νέας Εποχής" και έχει είτε τη μορφή μιάς "παγκόσμιας οικονομικής κρίσης", είτε τη μορφή  μιας "πανδημίας  γρίππης " είτε τη μορφή μιάς   ραγδαίας μεταβολής του κλίματος  η οποία θα οδηγήσει τον πλανήτη  σύντομα στον όλεθρο.
Με αυτή την σειρά  η στρατηγική  των νεο-εποχίτικων επιτελείων ολοκλήρωσε την πρώτη φάση τρομοκράτησης  των λαών .Ο στόχος αρχικά είναι  η σύγχυση και η  ψυχολογική προετοιμασία του κόσμου  για μια παγκόσμια κυβέρνηση που ως "μεσσίας" θα δώσει τις λύσεις σε όλα τα φοβερά και τρομερά που  μεταδίδουν  τα ΜΜΕ.
Τι κι αν επιστήμονες αναλυτές και ερευνητές με τεκμήρια και αποδείξεις ανατρέπουν όλη αυτή την προπαγάνδα και την  μιντιακή τρομοκρατία.Τι να σου κάνουν αυτές οι ηχηρές σταγόνες αλήθειας όταν ήδη έχει σηκωθεί  το νεο-εποχίτικο τσουνάμι.Ποιός θα δώσει σημασία στα κλεμμένα e-mails του βρετανικού πανεπιστημίου  που αποκαλύπτουν  την ίντριγκα  και τα ψεύδη για την κλιματική κινδυνολογία (αναλυτικά για αυτή τη συνωμοσία  εδώ:http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/12/e-mails.html).
Προ ημερών  διαβάσαμε την είδηση για την ύπαρξη του μεγαλύτερου υπολογιστή στον κόσμο  ο οποίος θα ασχολείται δήθεν με την μελέτη και την παρακολούθηση των κλιματολογικών μεταβολών.
Δεν θα ήταν υπερβολή να σκεφτούμε ότι αυτός ο υπερυπολογιστής δεν φτιαχτηκε για να εξυπηρετήσει μια έρευνα για το κλίμα ,της οποίας τα στοιχεία μπορούν να αναλυθούν και να επεξεργαστούν απο ενα υποδεέστερο  υπολογιστικό σύστημα,αλλά για να εξυπηρετηθεί το παγκόσμιο φακέλωμα  όλων ανεξαιρέτως.
Πιό κάτω αναδημοσιεύουμε την είδηση   για αυτόν τον ψηφιακό δούρειο ίππο της "Νέας Εποχής":

Σε λειτουργία ο μεγαλύτερος υπερ-υπολογιστής για το κλίμα

 http://totefteri.blogspot.com/2009/12/blog-post_2273.html
Η Γερμανία αποκάλυψε τον πιο ισχυρό στον κόσμο σούπερ-υπολογιστή που θα είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στην μελέτη του παγκόσμιου κλίματος. Οι επιστήμονες ευελπιστούν ότι θα τους τροφοδοτήσει με νέα ζωτικά στοιχεία για την υπερθέρμανση του πλανήτη, τα οποία θα αξιοποιηθούν από τη Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή.
Ο υπολογιστής, με την ονομασία «Χιονοθύελλα», βρίσκεται εγκατεστημένος στο κέντρο κλιματολογικών ερευνών του Αμβούργου. Ζυγίζει 35 τόνους, χρησιμοποιεί καλώδια συνολικού μήκους 50 χιλιομέτρων και έχει δυναμικότητα 158 TeraFlops ή 158 τρισεκατομμυρίων υπολογισμών ανά δευτερόλεπτο, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία.
Ο “Blizzard” είναι 60 φορές ταχύτερος από τον προκάτοχό του και ένας από τους πιο γρήγορους υπερ-υπολογιστές στον κόσμο. Εκτός του να παρακολουθεί συνεχώς τις αλλαγές στην ατμόσφαιρα και τους ωκεανούς της Γης, ο υπολογιστής θα αναλύει την επίπτωση των πάγων και των φυτών στα «αέρια του θερμοκηπίου» και την κλιματική αλλαγή. Ακόμα θα μπορεί να προβλέπει την εξέλιξη των ανεμοστρόβιλων, ακόμα και των πιο μικρών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις