ΟΧΙ ΦΟΒΟΣ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ .ΟΧΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ



Αγαπητοί μας φίλοι στα περισσότερα ερωτήματα και απορίες που διατυπώνετε στα σχόλιά σας ήδη έχουμε απαντήσει σε όσες αναρτήσεις αφορούν στον ΑΜΚΑ και το ηλεκτρονικό φακέλωμα.
Αυτό που  καταγγέλετε ότι δηλαδή σας επιστρέφουν  πίσω  την καρτα και τον ΑΜΚΑ ακόμα και αν τον αποστείλετε  με εξώδικο είναι αλήθεια.Είναι τόσες πολλές οι επιστροφές  μέ εξώδικα, που   δημιουργήθηκε στο υπουργείο ενα χάος.Έπρεπε να παραληφθούν ενυπογράφως ,να πρωτοκολληθούν ,να καταγραφεί η παραλάβή και να συμπληρωθεί αναφορά με το περιεχόμενο του εξωδίκου κ.λ.π.Βρήκαν λοιπόν το κόλπο της επιστροφής ώστε να μην είναι καταγεγραμμένος επίσημα  ο πραγματικός αριθμός των αρνητών του ΑΜΚΑ και της κάρτας.Βέβαια το μήνυμα το έχουν λάβει ,γνωρίζουν την αντίδραση του κόσμου ,ξέρουν ότι στην Ελλάδα η πίστη στον Χριστό  δεν πέθανε.Όμως επειδή υπηρετούν τα επιτελεία της αντίχριστης "Νέας Εποχής", θα αδιαφορήσουν και θα επιχειρήσουν να  προχωρήσουν όπως έχουν σχεδιάσει εδώ και χρόνια.
Μέχρις στιγμής, μας έχουν προσφέρει το "κέρασμα του αρραβώνα" ,όταν έλθει ο καιρός , που μάλλον  θα είναι πολύ πιο σύντομα απ΄όσο φανταζόμαστε, τότε θα απαιτήσουν να παραλάβουμε την πραγματική υπερκάρτα με το μικροτσίπ.Αυτή θα είναι και η "βέρα" του άνομου "γάμου" με τις αντίχριστες δυνάμεις που θα μαςς οδηγήσει   στο σφράγισμα και στην αποστασία.Η σημερινή κάρτα είναι μέρος ενός σχεδίου εξοικείωσης . 

Η  επόμενη κάρτα θα είναι εκείνη που δεν θα πρέπει να παραλάβουμε επ΄ουδενί.
Μέχρι τότε, αλλά και τότε,  θα αγωνισθούμε να τύχουμε εξαίρεσης ως αντιρρησίες Ορθόδοξης συνείδησης έστω και αν υποστούμε  ταλαιπωρίες .
Αυτά βέβαια αφορούν την κοσμική πλευρά της αντίδρασης και του αγώνα.

Ο πραγματικός όμως αγώνας  που πρέπει να κάνουμε είναι ο πνευματικός μέσω της αδιάλειπτης προσευχής και της συμμετοχής μας στα Άγια μυστήρια της Εκκλησίας.
Απο αυτόν τον αγώνα θέλει να μας απομακρύνει ο χαιρέκακος διάβολος, διότι γνωρίζει πολύ καλά πως μόνο έτσι θα πετύχει αυτό που θέλει,δηλαδή την φυσική και ψυχική εξόντωση του πιο αγαπημένου δημιουργήματος  του Θεού.
Αν αφήσουμε τον διάβολο και όσους υπηρετούν τα σχέδιά  του να μας τρομάξουν με τις απειλές  και τους εκβιασμούς τους ,τότε δεν θα μας σώσει ούτε και η συγκατάβαση  με τις σατανικές ντιρεκτίβες.Όσο πιο κοντά είμαστε στον στοργικό Πατέρα  και Σωτήρα μας Ιησού Χριστό, τόσο Εκείνος θα μας ενδυναμώνει και θα μας στηρίζει σε αυτόν  τον αγώνα.
Αν Τον αισθανθούμε ως Πατέρα  και προστρέξουμε σαν παιδιά στην αγκαλιά Του δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.Τότε μια μόνο σκέψη θα υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά μας ,να μην κάνουμε κάτι που θα μας απομακρύνει απο κοντά Του.
Καλή χρονιά και ευλογημένη
Ορθόδοξο Παρατηρητήριο


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις