"AVATAR" -ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ" ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"



Πριν μιλήσουμε για την ταινία με τις δαιμονοειδείς φάτσες ας δούμε απο που προέρχεται αυτή η λέξη την οποία την συναντούμε φυσικά και στο διαδίκτυο.

Η ινδική θρησκεία και φιλοσοφία όπως έχουμε εξηγήσει και στο παρελθόν ήταν  το βασικό πνευματικό υπόβαθρο του "θρησκευτικού" μέρους  της καταστροφικής ιδεολογίας της "Νέας Εποχής"
Avatar (Αβατάρ, अवतार) κατά την ινδουϊστική θρησκεία, είναι οι γήινες (όχι απαραίτητα ανθρώπινες) "ενσαρκώσεις" του "ανώτερου όντος" ή και άλλων υποδεέστερων αλλά πάντως  "ανωτέρων οντοτήτων".Για τον ινδουϊσμό , ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός και ο Μωάμεθ ήταν απλώς ενσαρκώσεις "ανώτερων όντων" (Avatar).
'Ενας απο τους "θεούς" στην ινδική θρησκεία είναι και ο Βισνού ό οποίος όταν σουλατσάριζε στη γή είχε πάρει τη μορφή κυρίως 10 (!) Avatar (ενσαρκώσεων).Για να δούμε μερικές απο αυτές:
* Matsya, το ψάρι, αντιπροσωπεύει τη ζωή στους αρχέγονους ωκεανούς.
* Kurma, η χελώνα, αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα, τα αμφίβια.
* Varaha, ο αγριόχοιρος, συμβολίζει τη ζωή στη στεριά.
* Narasimbha, ο άνθρωπος-λιοντάρι, συμβολίζει την αρχή της εξελίξεως του ανθρώπου.
* Vamana, ο νάνος, συμβολίζει αντίθετα την ατελή εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
* Parashurama, ο κάτοικος του δάσους, υποβάλλει την έννοια της πλήρους φυσικής αναπτύξεως,της ανθρωπότητας
* Rama, ο βασιλιάς,ο Rama ο κύριος, αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη ικανότητα να κυβερνά έθνη.
* Krishna, εξειδικευμένος σε 64 τομείς της επιστήμης, σύμφωνα με την Ινδουιστική θρησκεία, αντιπροσωπεύει την πολιτιστική εξέλιξη του ανθρώπου.
* Buddha (Βουδας), ο Πεφωτισμένος, συμβολίζει την πνευματική εξέλιξη και φώτιση του ανθρώπου.
* Kalki,το αβαταρ του λευκού αλόγου, αντιπροσωπεύει την τελική απελευθέρωση του ανθρώπου και την ανακάλυψη της θείας φύσης του.

Τη λέξη Avatar τη συναντούμε στα  ηλεκτρονικά παιχνίδια την δεκαετία του ΄80 και σήμερα παντού στο διαδίκτυο .Έτσι λοιπόν ονομάζονται στην "ιντερνετική διάλεκτο" οι μικρές φωτογραφίες που βάζουν οι χρήστες ως συνοδευτικές του προφίλ τους σε διάφορες διαδικτυακές κοινότητες (forums,blogs,facebook κλπ).Υπάρχει και η δωρεάν υπηρεσία του Gravatar (globally recognized avatar), μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να συνδέσει μια εικόνα Avatar με το λογαριασμό e-mail που θα δηλώσει.
Αυτά όσον αφορά την προέλευση της λέξης Avatar που χρησιμοποιήθηκε όχι βεβαίως τυχαία ως τίτλος στην πολυδιαφημισμένη ταινία του κυρίου Κάμερον .Η ταινία σύμφωνα με το περιοδικό "Time" είναι η ακριβότερη μέχρι σήμερα παραγωγή αφού είναι και η πρώτη ταινία με ηθοποιούς που χρησιμοποιεί την τεχνολογία 3D ( ο θεατής έχει την ψευδαίσθηση μιας τρισδιάστατης εικόνας)που μέχρι τώρα χρησιμοποιήθηκε μόνο σε ακριβές ταινίες κινουμένων σχεδίων.
Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιάσουμε συνοπτικά το σενάριο μόνο και μόνο για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται (το σενάριο το πήραμε απο σχετικό άρθρο του ιστολογίου "Κόκκινος ουρανός"):
Ο Jake (Sam Worthington), ανάπηρος και ύστερα από 5 χρόνια στο ψυγείο, θα κληθεί να αντικαταστήσει τον νεκρό δίδυμο αδερφό του, σε μια επιστημονική αποστολή στον πλανήτη Pandora. Οι άνθρωποι έχουν βάλει στο μάτι τον φυσικό πλούτο του πλανήτη και πρώτα προσπάθησαν να 'εξευγενίσουν' τους ιθαγενείς, μαθαίνοντας τους τη γλώσσα και άλλα 'βάρβαρα' έθιμα. Όταν αποτυγχάνουν στρέφονται στην γνωστή συνταγή του βίαιου πολέμου. Τα ανθρωποειδή του πλανήτη είναι πολύ μεγαλύτερα από τους ανθρώπους, έχουν μπλε δέρμα και είναι εξαιρετικά ευκίνητα. Οι άνθρωποι παίρνουν DNA και μπλέκοντάς το με το δικό τους, δημιουργούν γενετικά υβρίδια που μοιάζουν με τους ιθαγενείς, τα Avatar. Μέσω ενός προγράμματος, η συνειδητή σκέψη τους μεταφέρεται μέσα στο υβρίδιο, που αποκτά ζωή, και έτσι μπορούν να κυκλοφορούν εύκολα στην εχθρική γι' αυτούς ατμόσφαιρα της Pandora. Ο Jake είναι ο πρώτος στρατιώτης που θα μπει σ' αυτό το πρόγραμμα, και οι καλοθελητές θα κοιτάξουν να το εκμεταλλευτούν, στέλνοντας τον κρυφά ως κατάσκοπο του τρόπου ζωής των Omaticaya. Θα καταφέρει να γίνει μέλος της κοινότητάς τους, μιας κοινότητας που θα τον μαγέψει και θα τον γεμίσει διλήμματα...

Αυτά όλα δεν πρέπει να τα θεωρείτε φυσικά ή μόνο κόλπα των εταιρειών για να βγάλουν απλώς λεφτά.Αναρωτηθείτε πως και γιατί τόσα χρόνια μας έχουν κυριολεκτικά κάνει πλύση εγκεφάλου με κάθε είδους αποκρυφιστικές σούπες, οι οποίες σχεδόν πάντα περιέχουν έστω και ως γαρνίρισμα στοιχεία απο τον ινδουϊσμό.Παντού και με κάθε τρόπο διαφημίζονται κάθε είδους αποκρυφιστικές τεχνικές και θεωρίες όπως αστρολογία , ταρώ, μετεμψυχώσεις,πνευματισμοί,θετικές και αρνητικές ενέργειες ,ολιστικές θεραπείες που ξεκινούν απο την ομοιοπαθητική και φτάνουν σε ρεφλεξιολογίες, αρωματοθεραπείες, κρυσταλοθεραπείες ακόμα και ουροθεραπείες.Θεωρίες και τεχνικές για κάθε επίπεδο μόρφωσης και κάθε βαλάντιο που αν τις παρατηρήσεις προσεκτικά θα δείς ότι έχουν έχουν το ίδιο σημείο αναφοράς.Αυτός ο νεο-εποχίτικος προπαγανδιστικός αχταρμάς, ο οποίος δυστυχώς περιλαμβάνει και την πανθεϊστική ρητορική ακόμα και μερικών  "Ορθοδόξων" θεολόγων,επισκόπων και ιερέων,έχει καταφέρει να οδηγήσει σε απόλυτη σύγχυση τον κόσμο, ειδικά εκείνους που έχουν χαλαρή σχέση με την βιωματική εμπειρία της παρουσίας του Χριστού στα μυστήρια της Εκκλησίας.

Αν ο Χάρυ Πότερ ήταν η "κατήχηση" στον αποκρυφισμό ,η ταινία "Avatar" αποτελεί το "βάπτισμα" στην αντίχριστη και απάνθρωπη ιδεολογία-θρησκεία της "Νέας Εποχής".

Ας γίνει πράξη αντίστασης η δυσφήμηση αυτής της "λατρευτικής πράξης" που κατ΄ευφημισμό ονομάζεται κινηματογραφική παραγωγή και ας αρνηθούμε επιτέλους την κατήχηση και το βάπτισμα στις θεωρίες της "Νέας Εποχής" που θέλει να μας οδηγήσει στην στέρηση της ελευθερίας και του αυτεξούσιου .
Ας πούμε όχι σε όσους θέλουν μέσω της παραπλάνησης και της σύγχυσης να μας κάνουν πιόνια των αντίχριστων δυνάμεων της pax Americana και κάθε άλλης δύναμης της νέας τάξης πραγμάτων.
Να διαλέξουμε τον φωτισμό απο το αστέρι της Βηθλεέμ που θα μας οδηγήσει με ασφάλεια στην ανάσταση και όχι τις μπλέ δαιμονοειδείς φάτσες που θα μας προσφέρουν απλώς την πρόγευση της κόλασης.







Σχόλια

  1. Κάποιος που θα διαβάσει τα παραπάνω και δεν έχει γνώση του αποκρυφισμού και των αρνητικών επιπτώσεών του στην ζωή μας, μπορεί για άλλη μια φορά να τα χαρακτηρίσει ''υπερβολές'' από ''κολλημένα μυαλά''. Δεν είναι όμως έτσι, η μαγεία υπάρχει και οι άνθρωποι που ασχολούνται συστηματικά με αυτό, φροντίζουν για τα δικά τους συμφέροντα να καταστρέφουν ανθρώπινες ζωές! Μακάρι όλα αυτά να τα κοιτούσαμε σαν παραμύθια που λέμε στα παιδάκια για να τα παίρνει ο ύπνος... αλλά η αλήθεια είναι ότι άμα μπλέξεις και στα παραμύθια ακόμα κάτι τόσο βρώμικο, μαγαρίζονται τα πάντα...
    Θέλω επίσης να επισημάνω το εξής: γιατί επιτέλους και εμείς και τα παιδιά μας να βομβαρδιζόμαστε με τόσο άσχημα πρόσωπα; Γιατί πρέπει σώνει και καλά να συνηθίσουμε οι ταινίες φαντασίας να είναι τόσο αποτρόπαιες; Είδα πρόσφατα το τρέιλερ της ταινίας ''Σκρούτζ'' με τον Τζίμ Κάρεϊ που συμπαθώ ιδιαίτερα. Η ιστορία αυτή είναι κλασσική και αρέσει σχεδόν σε όλους. Είμαι 31 χρονών και δεν μπόρεσα να απολαύσω το τρέιλερ ούτε στο ελάχιστο. Το πρόσωπο του Σκρούτζ είναι τόσο άσχημο, κακό, δυσανάλογο, σκοτεινό... που με ανατρίχιαζε. Γιατί τόσο πολύ; Αναρωτιέμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος δεν κερδίζεται με προσευχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ταινία μ' άρεσε. Είδα την ελπίδα του ανθρώπου να επιστρέψει σε μια προπτωτική κατάσταση όπου η φύση συνεργάζεται με τον άνθρωπο, η φθορά δεν είναι απαραίτητα αναπόφευκτη και κάθε τι στον κόσμο μπορεί να επικοινωνεί με τα πάντα.
    Αναγνωρίζω ως αρνητικό ότι προβάλλεται η έννοια ενός απρόσωπου Θεού ο οποίος είναι παρών μόνο μέσα από τα πλάσματα και τους οιωνούς.
    Ίσως ένα δεύτερο είναι και η έννοια του "εκλεκτού" που όπως και στα Μatrix και Χάρυ Πότερ μοιάζει να αναιρεί την ισότητα των ανθρώπων εμπρός της αγάπης του Θεού.
    Επειδή πιστεύω όμως ότι ο Θεός μιλάει μέσα από όλα τα παιδιά του θεωρώ ότι και από τον αλλόθρησκο μπορούμε να ωφεληθούμε και ίσως αξίζει το κόπο να κάνουμε κάποιους συμβιβασμούς.

    Ευχαριστώ για το βήμα που μου παρέχετε
    Με την ευχή σας
    Στέφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω ότι πραγματικά δεν έχετε τον τρόπο να μεταδώσετε και καλύτερα θα ήταν να ξαναδιαβάσετε (και ξανά και ξανά, ώστε να διδαχθείτε) το ευαγγέλιο. Η "τέχνη" του να "αγγίζεις το κοινό σου" σας είναι άγνωστη, ενώ ο Κύριος σας την εδίδαξε εκταινώς...

    Η ταινία είναι ένα πραγματικό - τεχνολογικά - επίτευγμα, το σενάριο είναι ανύπαρκτο, όπως τα περισσότερα fast food σενάρια, αλλά αν δεν δείτε την ταινία μάλλον θα χάσετε τη "νέα τάξη πραγμάτων" :), όπως αρέσκεσθε να λέτε, του κινηματογράφου.

    Όσο για τα σχόλια, άπαγε της ανοησίας, εδώ και αιώνες το Άγιο Πνεύμα φροντίζει την εκκλησία του Κυρίου μας. Δεν χρειάζονται αυτόκλητοι μαχητές της ακαινοτόμητης αλήθειας, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ, ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ... Με αυτή τη γλώσσα και αυτό το ύφος μόνο τίποτε γριούλες υπό τον φόβο του θανάτου πείθετε και κανέναν άλλον ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ !!!

    Κλείνοντας να πω για να μην αδικήσω τον συντάκτη ότι τα περί της αιτιμολογίας της λέξης, ΝΑΙ είναι ακριβή, ΝΑΙ ο Κάμερον είναι Αντίχριστος (δηλαδή μάχεται τον Χριστό... άλλος ανόητος), ΝΑΙ η μη συμμετοχή στα Μυστήρια της Εκκλησίας ισοδυναμεί με θάνατο, ΟΧΙ στην μη βιωματική ξευτοθρησκευτικότητα, ΑΛΛΑ...

    ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν πιστεύετε ότι ο λόγος του Χριστού όπως μας παρεδόθη απο τους Αγίους Αποστόλους και Πατέρες της Εκκλησίας μας είναι "μπαγιάτικος" και θέλει ...φρεσκάρισμα, τότε καλο θα ήταν να βγάζετε τα σκούρα 3D γυαλιά ,που μοιράζουν στους θεατές αυτoού του "τεχνολογικού επιτεύγματος", όταν διαβάζετε την Καινή Διαθήκη (το ευαγγέλιο όπως λέτε).
    Αν πάλι πιστεύετε ότι "δια ξύλου ο Αδάμ παραδείσου γέγονεν άποικος δια ξύλου δε Σταυρού ο ληστής παράδεισον ώκησεν", τότε σας ευχαριστούμε για το ...κοπλιμέντο (για τον ξύλινο λόγο μας)
    Ευχόμαστε να μοιάσουμε σε εκείνες τις "γριούλες" που υποτιμάτε ,ώστε με μνήμη Θανάτου και απλότητα να πορευτούμε εν Χριστώ.
    Με τιμή
    Ο.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαφώς ο Λόγος του Κυρίου μας είναι πάντοτε ζωντανός και φρέσκος, ο δικός σας είναι μπαγιάτικος και καλό θα ήταν να μην συγκρίνετε τον λογο σας με αυτό των Αγίων Αποστόλων, διότι αμαρτάνετε πάτερ...Ούτε καν "αναμασώντας" δεν θυμίζει κάτι ο λόγος σας. Βλέπετε δεν έχουν όλοι το χάρισμα. Εγώ γνωρίζω ότι δεν το έχω, εσείς αγνοείτε ότι σας λείπει...

    Οι τελευταίες λέξεις στο άρθρο σας ήταν "...και όχι στις μπλε δαιμονοειδείς φάτσες που θα μας προσφέρουν απλώς την πρόγευση της κόλασης". Με αυτό επιλέξατε να κλείσετε το άρθρο σας, διότι υπό αυτό το πρίσμα ζείτε και κατηχείτε και τους άλλους (εδώ πήγαινε το σχόλιο για τις γριούλες...).

    Όσο για το παραδεδομένο λόγο των Αγίων μας, παραθέτω:

    "Τούτο γαρ εστίν ως Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ ΤΟ ΜΗΚΕΤΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΩΣ ΦΟΒΩ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΚΙΑΝ ΒΙΟΥ ΧΩΡΙΖΕΣΘΑΙ, μηδέ των μισθών ελπίδι το αγαθόν ενεργείν,(...) , ΜΟΝΟΝ ΗΓΕΙΣΘΑΙ ΦΟΒΕΡΟΝ ΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚΠΕΣΕΙΝ (...).

    Αυτό πάτερ πρέπει να διδάσκετε, το πόσο αγαπά ο Θεός τον άνθρωπο, διότι εκεί βρίσκεται η ελπίδα μας για σωτηρία. Αυτό δυναμώνει τον πιστό και θέλγει τον αδόκιμο. ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΤΕΡ!!! ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. ΔΙΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΞΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!!

    Ο νοών νοείτω, ο μη νοών τυφλός που οδηγεί τυφλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ φίλε σχολιαστή.Σεβαστήκαμε την επιθυμία σου και αναρτήσαμε το σχόλιό σου ανωνύμως.
    Δυστυχώς δεν διαβάζεις ή δεν προσέχεις τι διαβάζεις.Το ξαναλέμε λοιπόν για να το καταλάβεις.Δεν είμαστε ιερείς, είμαστε μια μεγάλη παρέα λαϊκών που απλώς φιλοξενούν στο ιστολόγιό τους και κείμενα ιερέων.Αν ταυτίζεις τα ενυπόγραφα κείμενα (που μπορεί να είναι και αναδημοσιεύσεις) με τους διαχειριστές του "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ" τότε ευχόμαστε η παρανόησή σου να γίνει πραγματικότητα ,ειδικά όταν δημοσιεύουμε κείμενα Αγίων και Ομολογητών της Εκκλησίας μας.
    Αν πάλι σου αρέσουν οι μπλε δαιμονοειδείς φάτσες δικαίωμά σου,μην προσπαθείς όμως να τους φορέσεις και Πετραχήλι.
    Ειλικρινά δεν πιστεύουμε ότι είμαστε Θεολογικές αυθεντίες, αντιθέτως προσπαθούμε να ελέγχουμε τον εαυτό μας και τα όσα γράφουμε μιας και γνωρίζουμε την αναξιότητά μας.Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να εκφράζουμε την άποψή μας ως μέλη του σώματος της Αγίας Εκκλησίας της οποίας κεφαλή είναι μόνον ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.
    (Συγνώμη για την ...ξύλινη γλώσσα μας.Μας παρηγορεί το γεγονός ότι θα μπορούσε να ήταν και χειρότερη π.χ μπλε και πλαστική)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρότι διαφωνούμε στον τρόπο, τουλάχιστον συμφωνούμε στο κεντρικό νόημα: (...) δημοσιεύουμε κείμενα Αγίων και Ομολογητών της Εκκλησίας μας.

    Σε αυτά τα κείμενα δεν θα βρείτε γλώσσα σαν αυτή που χρησιμοποιείτε εσείς, αλλά Ο.Κ. κάνετε ότι μπορείτε ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ...

    Συγχωρείστε την άγνοια μου στο ότι είστε λαϊκοί, νόμιζα ότι απευθυνόμουν σε κληρικούς και όντως τέτοιες διατυπώσεις δεν θα συμφωνούσαν με την ιδιότητα του Ιερέα...

    Υπό αυτό το πρίσμα των παραπάνω μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, εφόσον δεν εκπροσωπείτε επισήμως την Εκκλησία μας δεν έχει και ιδαίτερη βαρύτητα ο λόγος σας (σε σχέση π.χ. με ενός Επισκόπου ή του Αρχιεπισκόπου μας...)

    "ΑΘΩΟΙ" λοιπόν εν Χριστώ Αδελφοί, ως απλά και όχι προεξάρχοντα μέλη του Σώματος της Εκκλησίας του Κυρίου, όλοι έχουμε το δικαίωμα στη γνώμη μας.

    By the way, το "χιούμορ" σας είναι όντως "μπλε και πλαστικό", άλλης δεκαετίας... :)

    Λήξις συναγερμού εφόσον δεν είσθε ιερείς.

    Με τις ειλικρινείς ευχές μου για Φωτισμό (σε όλους μας...)

    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοι φιλοι.
    Διαβαζα τα σχολιά σας προσπαθώντας να βρω τι παει στραβα με την ταινία αυτή που φαίνεται αθώα σε πρώτη ματιά. Δεν έβρισκα κάτι επιλήψιμο όμως, μέχρι που ήρθε ένα νέο παιδί και μου είπε την γνώμη του. Μου είπε ότι όντως κάτι πάει στραβά με το έργο και πως αυτό είναι η υποθεσή του. Πως παρουσιάζει τον γήινο κόσμο χωρίς ελπίδα και οιαδήποτε μορφής σωτηρία και τον πλανήτη Πανδώρα (συμβολικό και αυτό το όνομα? Από το κουτί της Πανδώρας εφυγαν όλα τα κακά με την ελπίδα μόνο να παραμένει) σαν έναν κόσμο σωτηρίας και ελπίδας. Μόνο που ο κόσμος αυτός κατοικείται από πλάσματα με αποτρόπαια πρόσωπα, που πετάνε πάνω σε φρικιαστικά δεινοσαυροειδή πουλιά και έχουν μια τρομερή ευκινησία και ικανότητα για δράση. Είναι ένας κόσμος ενδιαφερων και σαγηνευτικός παρόλη την ασκήμια των όντων του, μια ωραία "κόλαση", αλλά μόνο εκεί υπάρχει η ελπίδα, και όχι στον ετοιμοθάνατο πλέον πλανήτη γη, ο οποίος χάνεται κατεστραμμένος. Το 3d animation σε μαγνητίζει και δεχεσαι παθητικά οποιοδήποτε μήνυμα. Το σαγηνευτικό και το όμορφο ανήκει στα δαιμονόμορφα αυτα ανθρωπάκια τα οποία έχουν κάτι να πουν, να μας μυήσουν σε μια φιλοσοφία δική τους, σε έναν ιδιαίτερο συμπαντικο μυστικισμό τον οποίο εμείς ως κατεστραμμένα απέλπιδα όντα δεν έχουμε παρά να αδράξουμε ως μόνη ελπίδα σωτηρίας. Η μοναδική πρόταση ζωής, το πρόσωπο του Ιησου Χριστού ωχριά μπροστά σε αυτό που έχουν να αντιπροτείνουν τα ανθρωπάκια...
    Ο νοών νοείτω
    Μπράβο στο νέο αυτό παιδί που μπορεί να φιλτράρει και να σκέφτεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις