Η.Π.Α: ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΑ ΦΟΡΟΥΝ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΜΕ RFID ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο στο οποίο μιλάει ο Greg Evensen, πρώην ομοσπονδιακός αστυνομικός, (Former Kansas state trooper), υπάρχουν πληροφορίες ότι ένα από τα σχέδια των αρχών της Πολιτείας της Οκλαχόμα (η Οκλαχόμα έχει πει ότι θα προβεί σε μαζικούς εμβολιασμούς) για να σιγουρευτεί ότι όλοι οι πολίτες έχουν εμβολιασθεί είναι να στήσουν μπλόκα και να σταματούν όλους όσους μετακινούνται εντός των ορίων της Πολιτείας και να τους εφοδιάζουν με ένα λουράκι που θα έχει ενσωματωμένο ένα τσιπ Rfid, (vaccine bracelet), το οποίο θα είναι η εγγύηση ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει κάνει το εμβόλιο κατά της γρίπης! (εφόσον το έχει κάνει).
Όποιος δεν συμμορφώνεται στον εμβολιασμό θα οδηγείται σε λεωφορεία που θα είναι έτοιμα να παραλάβουν τους «παραβάτες» και να τους οδηγήσουν σε ειδικά καταστήματα κράτησης.

Άρθρο του Greg Evensen που δημοσιεύθηκε στο http://www.newswithviews.com/ και στο http://www.infowars.com/
...Στο επόμενο βίντεο γίνεται συζήτηση για τον νόμο που ετοιμάζει η πολιτεία της Μασσαχουσέτης σύμφωνα με τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί η αστυνομία για να σιγουρευτεί ο εμβολιασμός σε όλους τους πολίτες, ενώ όποιος δεν εμβολιάζεται θα οδηγείται στην φυλακή.
Ο δικαστής είναι ο προσκεκλημένος Andrew Napoliato σχολιάζει και λέει ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι ακόμα και τα παιδιά θα παίρνονται δια της βίας από τους γονείς, για να εμβολιασθούν!.
Για να δείτε τα video και να διαβάσετε το υπόλοιπο άρθρο μπορείτε να  επισκεφτείε το ιστολόγιο:http://redskywarning.blogspot.com/

Σχόλια

  1. δύο αντίθετες (τεχνητά) δυνάμεις αντιμάχονται μεταξύ τους μέχρι να ενωθούν πλήρως, αρχή των μασόνων (σύμφωνα με κάποια ομολογία ενός από αυούς). όσοι λοιπον παρουσιάζονται να πολεμούν τη νέα τάξη στα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης είναι αμφισβητήσιμο κατα πόσο στρέφονται κατά αυτής ή είναι απλή υπηρέτες της, με σκοπό την εξοικείωση των πολιτών με αυτές τις καταστάσεις. Καλό είναι να το έχουμε αυτό υπ'οψιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Aφου τα Αμερικανικα ΜΜΕ καταγγελουν αυτες τις μεθοδευσεις,αρα,τι να υποθεσουμε,αδελφοι;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις