Η δοκιμασία των χριστιανών δια του ΑΜΚΑ και του αντιχρίστου σφραγίσματος σχέδιο της αγάπης του Θεου για τη σωτηρία μας




Σέ ανώνυμο φυλλάδιο που τό υπογράφει " Αγωνιστική Ομολογιακή Ομάδα  Ορθοδόξων Χριστιανών " διαβάσαμε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα, τα οποία παραθέτουμε πρός ωφέλεια όλων μας :
           Κάποτε ερώτησα τον μακαριστό Γέροντα μου Ιερομόναχο Χριστόδουλο Θωμά, αγωνιστή της Ορθοδοξίας καί γνωστό για τους αγώνες του κατά του ΕΚΑΜ και του σφραγίσματος:


" Γιατί Γέροντα, επιτρέπει ο ΚΥΡΙΟΣ το ηλεκτρονικό φακέλωμα και όλα τα σατανικά σχέδια του Αντιχρίστου, αφού είναι σχεδόν αδύνατον να ζήσουμε χωρίς να το παρουμε; "  Μου απαντάει : " Παιδί μου, Νίκο, επειδή δεν μποροῦμε να φαντασθούμε τό μέγεθος του ελέους και της αγάπης του ΚΥΡΙΟΥ προς το δημιούργημα Του, τον άνθρωπο, γιαυτό δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί επιτρέπει το ηλεκτρονικό φακέλωμα, και όλα τα σχέδια του Αντιχρίστου να πραγματοποιηθούν.  Διότι εάν δεν επέτρεπε τότε κανείς δεν ήθελε σωθεί.  Ενώ τώρα με την ἀρνησή μας στα σχέδια του Αντιχρίστου, με το να πούμε όχι στο φακέλωμα, όχι στο ΕΚΑΜ (ΑΜΚΑ) και να είμαστε έτοιμοι για κάθε θυσία, ομολογώντας τον ΚΥΡΙΟΝ, τότε θα ανοίξει τις πύλες του Παραδείσου και σε μας τους αμαρτωλούς. Βλέπεις παιδί μου Νίκο ότι επιτρέπει το ηλεκτρονικό φακέλωμα για να μας δώσει "τσάμπα παράδεισο"

   Πόσο δίκαιο έχει ο Μακαριστός Γέροντας Χριστόδουλος, ένας πραγματικός δούλος του Κυρίου. Ας έχουμε την ευχή του και ας μεσιτεύει στον ΚΥΡΙΟΝ  να μας δίνει δύναμη και υπομονή έτσι ώστε να ομολογήσουμε ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΝ για να απολαύσουμε τον ΑΓΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ μαζί του. ΑΜΗΝ

Σχόλια

  1. Αδελφοί , θα είθελα να συπληρώσω στα σοφά λόγια του Γέροντος Χριστοδούλου καί συνάμα να σας ερωτήσω ότι, εάν κάποιος αποφασίσει με την καρδιά του νά μήν δεχθεί το ΑΜΚΑ (Σφράγισμα) και να υποστεί ότι θέλει ακολουθήσει για την αγάπη Του Κυρίου και δέ προλάβει να υποφέρει τίποτα απο τις συνέπειες της αρνήσεως της αποδοχης του ΑΜΚΑ και ότι άλλο ακολουθήσει καί πεθάνει. Τότε ο Θεός θα τον λογαριάσει σάν Μάρτυρα ή Όχι. Ευχαρισώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις