Ζήτησε απ τους μαθητές να καταγγείλουν τους εκπαιδευτικούς που πιέζουν για πρωινή προσευχή

Na της καταγγείλουν τον δάσκαλο ή τον καθηγητή που πιέζει μαθητές να συμμετέχουν στην πρωινή προσευχή ή να εκκλησιαστούν προέτρεψε τους μαθητές η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου...
 ....στη διάρκεια συζήτησης μαζί τους στο πλαίσιο της 4ης συνάντησης της Ομάδας.
  Εφήβων Συμβούλων (σ.σ. είναι μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου) με θέμα: «Σχολικοί Κανονισμοί και Δημοκρατική Διοίκηση στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», που διοργάνωσε ο Συνήγορος του παιδιού.. «Επ΄ ουδενί δεν συμβαίνει, κι αν συμβαίνει αυτό θέλω να μου το αναφέρετε» είπε χαρακτηριστικά η κ. Διαμαντοπούλου απαντώντας σε σχόλιο μαθητή και σημείωσε:«Δεν μπορεί κανείς δάσκαλος να επιβάλλει σε παιδί να συμμετέχει σε προσευχή, είτε είναι μετανάστης, είτε είναι παιδί δηλ. που προέρχεται από άλλη χώρα και άλλη θρησκεία, είτε είναι και Έλληνας» .
Ο υπ. Παιδείας υπογράμμισε πως «η χώρα έχει ανεξιθρησκεία» .
« Επομένως, πρόσθεσε η κ. Διαμαντοπούλου, επ’ουδενί δεν υπάρχει το θέμα της επιβολής του να συμμετέχει κάποιος στην πρωινή προσευχή ή σε οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τα θρησκευτικά ή τα συγκεκριμένα θέματα της θρησκείας»

 http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3021&Itemid=79

Σχόλιο του "Ο.Π"
Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να "προστατεύσει" τα παιδιά μας απο τις ...καταστροφικές συνέπειες της προσευχής.
Δυστυχώς η κ. Υπουργός με τέτοιου είδους μισαλλόδοξες δηλώσεις επιβεβαιώνει την φήμη που την ακολουθεί ειδικά μετά τις  διαδοχικές  συμμετοχές της στις μυστικες συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Για άλλη μια φορά το έλασσον μετασχηματίζεται τεχνηέντως σε μείζον.Επί υπουργείας της κ. Γιαννάκου η εξομολόγηση ήταν άλλος ένας "κίνδυνος" απο τον οποίο έπρεπε να προστατευτούν οι μαθητές.
Σήμερα το πάζλ συμπληρώνεται με την προτροπή της υπουργού  να "καρφώνουν"  εκείνο τον δάσκαλο που θα κάνει το έγκλημα να τα καλέσει σε πρωινή προσευχή.
Αυτό μας θυμίζει  το Γ΄Ράϊχ ή τον Σταλινικό Σοβιετισμό που καλούσε τα παιδιά να καρφώνουν  ακόμα και τους γονείς τους αν  "παρεκτρέποντο" απο τις ντιρεκτίβες του καθεστώτος.Στην Σοβιετική Ένωση  αν ένας γονιός μιλούσε στο παιδί του για τον Χριστό  θεωρείτο "έγκλημα κατά του λαού" και τιμωρείτο αυστηρά.Και στο Γ΄Ράϊχ αν ο πατέρας ασκούσε κριτική στις απάνθρωπες μεθόδους του καθεστώτος  επικαλούμενος τις εντολές του Χριστού πάλι θεωρείτο εγκληματίας.
Αυτά και τέλος.Τα σχόλια δικά σας.


Σχόλια

  1. Σαφώς και ήρθε να τα προστατεύσει.
    Να δείτε τί ωραία που περνάνε τα παιδιά τώρα στα σχολεία.

    http://asset.tovima.gr/assetservice/Image.ashx?c=13016686&r=0&p=0&t=0&q=100&v=1&s=1&w=310&h=

    Άλλοστε γιατί σκάμε. Αφού τα σχολεία είναι συνήθως κλειστά (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=301428&dt=26/11/2009) ή τελούν υπό κατοχή. Όταν δουλεύουν υπολειτουργούν. (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=8546898)
    Έτσι κι αλλιώς, στα φροντιστήρια δεν κάνουν προσευχή πριν το μάθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μαντάμ Bilderberg χτύπησε.
    Πήρε εντολές απο τα εβραιοσιωνιστικά αφεντικά της να εξαλείψει τη χριστιανικότητα των Ελληνικών σχολείων.

    Βλ. κάτωθι τις αντίστοιχες εντολές από τιο ίδιο το Ταλμούδ, την Κρυφή βίβλο των σιωνιστών που έχει εκτενή αφιερώματα κατά των Χριστιανών:

    http://www.scribd.com/doc/15246994/I-B-PRANAITIS-

    Η εντολή που πάει να εφαρμόσει η κα Διαμαντοπούλου είναι στη σελ. 113 του κειμένου:

    ΧΙ. "Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ..."

    Αυτή την εντολή πήρε η κα. Διαμαντοπύλου από τους σιωνιστές της Λέσχης Bilderberg. Δεν θα της περάσει.Θα έχει την τύχη της Γιαννάκου, και χειρότερη.

    Μία αγανακτισμένη Ελληνίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις