Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΡΕΠΟΥΣΕΙΑ ΑΛΓΗ" ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ...ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Απο το ιστολόγιο "Κλασσικοπερίπτωση"


Ο διορισμός της Θάλειας Δραγώνα στη θέση της γενικού γραμματέως στο υπουργείο παιδείας, έβαλε την αναμενόμενη τελεία στις προσδοκίες που είχαν κάποιοι εθελοτυφλούντες ρομαντικοί Έλληνες ψηφοφόροι.





Αν  επι ΝΔ και επι υπουργείας της κ. Γιαννάκου έγιναν θεσμός οι εθνομηδενιστικές και αποδομητικές των ελληνικών διαχρονικών αξιών "ντιρεκτίβες" της "Νέας Εποχής" και επι Σπηλιωτόπουλου  έγινε εμφατική η παρουσία της ...σεξουαλικότητας στην  "εκπαιδευτική μεταρρύθμιση",σήμερα με υπουργό την  κ. Διαμαντοπούλου -η οποία είναι και μια εκ των τιμωμένων προσώπων της διαβόητης  "λέσχης Bilderberg"- όλα δείχνουν  ότι ο δρόμος που ήδη έχει χαραχτεί θα μετατραπεί σε σταθερή σιδηροτροχιά.

Δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια για άλλες σκέψεις η  τοποθέτηση της κ. Θάλειας Δραγώνα της οποίας το παρελθόν  αποτελεί "εγγύηση" μεν για  το διευθυντήριο της νέας τάξης πραγμάτων και  βάσιμο λόγο ανησυχίας στους Έλληνες πολίτες που δεν θέλουν να απεμπολήσουν το αξιακό σύστημα της δημοκρατίας και της εθνικής συνείδησης.
Πιο κάτω θα διαβάσετε μερικά αποσπάσματα απο δημοσιεύσεις και αναρτήσεις  που αφορούν την κ. Δραγώνα ώστε να κατανοήσετε γιατί πριν ακόμα δούμε την "δράση" της εκφράζουμε τους φόβους και τις ανησυχίες μας.
Περισσότερα στο:http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/11/blog-post_11.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις