ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ "ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ" ,ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ" ΤΟΥ!

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/




Πέρασαν κιόλας 20 χρόνια απο εκείνη την ημέρα που η συμφωνία Μπούς -Γκορμπατσώφ "επέτρεψε" στο ποτάμι της λαϊκής οργής να γκρεμίσει  το τείχος  που χώριζε δήθεν τα δύο συστήματα.
Στις 13 Αυγούστου  του 61, ο διορισμένος απο την Σοβιετική ένωση πρωθυπουργός του "ρωσικού τομέα" της μοιρασμένης μεταπολεμικά Γερμανίας Walter Ulbricht, έδωσε εντολή  και περιφράχτηκε με αγκαθωτό συρματόπλεγμα  όλη η περίμετρος του τομέα "ευθύνης" του.Την επομένη κιόλας ημέρα άρχισαν να τοποθετούνται τα πρώτα τσιμεντένια μπλογκς και το τείχος του αίσχους ήταν ήδη μια πραγματικότητα.
Το τείχος στο Βερολίνο γκρεμίστηκε όπως γκρεμίστηκαν και τα πολιτικά συστήματα λες και είχαν φτιαχτεί με ημερομηνία λήξης.



Με τα μπάζα απο το "Σοβιετικό ντουβάρι"  άρχισε να κτίζεται ένα Ισραηλινό τείχος αυτή τη φορά στην Παλαιστίνη και με τα υπολείμματα των κατακερματισμένων συστημάτων "ανακαινίσθηκε" το παλιό πολιτικό μοντέλο της "Νέας Τάξης".

Με αυτά τα υλικά και με τη βοήθεια των κοινωνικών ,οικονομικών και γεω-πολιτικών εφαρμογών της "Νέας Τάξης" (Pax Americana-OHE-NATO-E.E) ,η  "Νέα Εποχή"  αρχίζει να αναδύεται απο τα σκοτάδια και το παρασκήνιο,  φανερώνοντας σιγά -σιγά το σχήμα της "νεας παγκόσμιας κυβέρνησης".
Τα τείχη και τα συστήματα φτιάχτηκαν απλώς και μόνο για να συνηθίσει ο κόσμος στο "μάντρωμα".Ποιός άραγε νοιάζεται σήμερα για τον "εντοιχισμό"  των δυστυχισμένων Παλαιστινίων,ποιός θα εναντιωθεί αύριο όταν θα έχει αποπερατωθεί το γιγαντιαίο τείχος  που θα περικλείσει όλη την οικουμένη;
Την απάντηση εμμέσως πλήν σαφώς δίνει η ...συγκλονιστική μαρτυρία της σημερινής καγκελαρίου  κ. Μέρκελ:
«Είχα πάει στη σάουνα, όπως κάθε Πέμπτη βράδυ μαζί με μια φίλη και όταν βγήκα το φυλάκιο της Μπορνχόλμερ Στράσε ήταν ανοικτό και τότε πέρασα στην άλλη πλευρά»,
Νωρίτερα, η καγκελάριος, η οποία ήταν τότε 35 ετών και εργαζόταν ως φυσικός στην Ακαδημία Επιστημών του Ανατολικού Βερολίνου, είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα της για να την καλέσει σε δείπνο με στρείδια στο Δυτικό Βερολίνο..


Tην ερχόμενη Δευτέρα να μην γιορτάσουμε το γκρέμισμα του τείχους του Βερολίνου αλλά να διαδηλώσουμε όλοι και παντού  εναντίον  της  θανατηφόρας παγκόσμιας ανακύκλωσής του.

Σχόλια

  1. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το τείχος στην Λευκωσία, & σε ολόκληρη την τουρκοκρατούμενη Κύπρο.Ίσως είναι και το μοναδικό στον κόσμο για το οποίο δεν ενδιαφέρεται κανείς πλην των καταπιεσμένων Κυπρίων & όσων Ελλαδιτών ακόμα το θυμούνται. (Βλέπε & Μικρασιάτες με το δικό τους νοητό τείχος & το δράμα που ακόμη ζουν. -Κρυπτοχριστιανοί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις