Η κάρτα M.A.R.C. και οι αντιρρησίες συνείδησης στον στρατό των ΗΠΑ

 
Τον Ιούλιο του 1997 ο Γερουσιαστής Charles Robb, από την Virginia, πρότεινε την υιοθέτηση μία νέας ηλεκτρονικής κάρτας / ταυτότητας για όλους όσους υπηρετούν και βρίσκονται στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ. Το όνομά της κάρτας, M.A.R.C.*

Λεπτομέρεια: O Robb υπήρξε μέλος της Τριμελούς Επιτροπής (
Trilateral Commission) και θεωρείται ενεργό μέλος του CFR (Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων). 
Κύριε Πρόεδρε, όταν κάποιος ή κάποια κατατάσσεται στις ένοπλες δυνάμεις σήμερα, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μακρά και κουραστική διαδικασία εγγραφής. Μια τυπική νέα πρόσληψη αντιμετωπίζει ώρες αναμονής στη γραμμή για την συμπλήρωση εντύπων με το όνομά του / της, την ημερομηνία γέννησης, τον βαθμό, τον αριθμό στρατιωτικής ταυτότητας, και ούτω καθεξής, και μετά πρέπει να πάει σε άλλη ουρά για να συμπληρώσει και άλλα έγγραφα εκ νέου. Δεν είναι μόνο αυτή η διαδικασία επιβαρυντική για τους νεοπροσλαμβανόμενους μας, είναι και χάσιμο χρόνου για το προσωπικό της υπηρεσίας.

Μετά το που εγγράφεται ένας νεοδιοριζόμενος στο στράτευμα, εκδίδεται μια χούφτα ταυτοτήτων και καρτών τις οποίες είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν. Από τον μέσο στρατιωτικό σήμερα απαιτείται να μεταφέρει ένα γενικό δελτίο ταυτότητας, μία κάρτα για τα εμβόλια που έχουν γίνει, μια κάρτα για τα γεύματα, μια κάρτα εξοπλισμού, μια κάρτα για τα όπλα, μια στρατιωτική άδεια οδήγησης, μια άδεια κυκλοφορίας, μια κάρτα για να παίρνει την αλληλογραφία, μια κάρτα για να μπορεί να διαμένει ως επισκέπτης σε μια άλλη βάση και αν είναι αρκετά τυχερός να τοποθετηθεί κοντά σε κάποια καλό ψαρότοπο, μία ειδική αλιευτική άδεια.
Με τόση ακαταστασία, δεν είναι ασυνήθιστο για ένα στρατιωτικό να παίρνει λάθος κάρτες ή ακόμη περισσότερο να χάνει χρόνο για την αντικατάστασή τους.

Για πολλά χρόνια, έχω αναζητήσει τρόπους με τους οποίους οι στρατιωτικοί θα εκσυγχρονίσουν τις μεθόδους που χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα, για την καταγραφή και την τήρηση των αρχείων του, με σκοπό να βελτιωθεί αυτό το παρωχημένο και αναποτελεσματικό σύστημα έκδοσης πολλαπλών καρτών.

Κύριε Πρόεδρε, με την τροπολογία που καταθέτω σήμερα παρουσιάζω ένα πιλοτικό πρόγραμμα για το οποίο έχω εργαστεί στενά μαζί με το Υπουργείο Άμυνας και το Υπουργείο του Πολεμικού Ναυτικού, ώστε ο νεοπροσληφθείς (στον Στρατό Ξηράς, Ναυτικό ή Αεροπορία) να μην αντιμετωπίζει τις μακριές ουρές και την σπατάλη του χρόνου.
Έτσι σε όλους τους νέους που θα εισέρχονται στο στράτευμα θα εφοδιάζονται με μια ενιαία κάρτα: την κάρτα M.A.R.C.

Το M.A.R.C. είναι τα αρχικά του «Multi-technology Automated Reader Card».




(*Κατά «σατανική σύμπτωση» - και εδώ ταιριάζει απόλυτα! – η λέξη «χάραγμα» που γράφει η Αποκάλυψη του Ιωάννη, στα αγγλικά μεταφράζεται ως “mark”! “Mark of the beast” είναι ο «Αριθμός του θηρίου»!)


Η κάρτα M.A.R.C. αποτελεί ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα.
Η κάρτα MARC θα εξασφαλίσει την ασφάλειά σας.
Η κάρτα MARC θα φέρει πληροφορίες για γεύμα σας.
Η κάρτα MARC θα κρατάει το αρχείο με τα εμβόλιά σας.
Η κάρτα MARC μπορεί να χρησιμεύσει ως κλειδί για το δωμάτιό σας.....
....και η ομιλία συνεχίζεται για τα προτερήματα της super κάρτας MARC.




Ο Tex Marrs στο βιβλίο του «Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (Σχέδιο L.U.C.I.D.)» (Εκδόσεις «Στερέωμα»), αναφέρει, στο κεφάλαιο «Κρατική Δράση και Λαϊκή Αντίδραση», τις αντιδράσεις απέναντι στην ενιαία κάρτα M.A.R.C. από ορισμένους χριστιανούς στρατιωτικούς.

Μια ένδειξη των μελλοντικών προθέσεων της κυβέρνησης καθώς και το πως μερικοί άνθρωποι θα αντιδράσουν, είναι τα γεγονότα που συμβαίνουν στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ.
Εκεί, Αμερικανοί στρατιώτες, πεζοναύτες, αεροπόροι και ναύτες, εξαναγκάζονται παρά την θέλησή τους να αποδεχθούν την νέα ηλεκτρονική Κάρτα/Ταυτότητας υψηλής τεχνολογίας, που προκλητικά και προφητικά, ονομάζεται “Κάρτα MARC” (MARC card).
Τον Απρίλιο του 1995, στη Συνδιάσκεψη Τεχνολογίας Κάρτας/Ασφάλειας (Card Tech/Security Tech Conference) στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον, η εταιρεία Gemplus Card International Corp. ανακοίνωσε ότι το Υπουργείο Άμυνας της έχει δώσει μια τεράστια παραγγελία για παραλαβή – αρχικά - 60.000 μικροεπεξεργαστών που θα χρησιμοποιηθούν στη νέα στρατιωτική ηλεκτρονική Κάρτα/Ταυτότητας. Από τότε, η εταιρεία συνεχίζει την προμήθεια και άλλων μικροεπεξεργαστών.
Η εταιρεία Gemplus επίσης, κατασκευάζει και διαθέτει τον Αναγνώστη Περιληπτικών Ντοκουμέντων - Gemplus Docket Reader, ο οποίος συνδέεται με τους κεντρικούς κομπιούτερ, για να μπορεί το Υπουργείο Άμυνας να “διαβάζει” τις νέες ηλεκτρονικές Κάρτες/Ταυτότητας σε διάφορα σημεία ανά τον κόσμο.
Η εταιρεία Gemplus είναι μια γιγαντιαία επιχείρηση με γραφεία πωλήσεων σ’ ολόκληρο τον κόσμο και εργοστάσια στη Γαλλία και Γερμανία. Η εταιρεία αυτή, τον Ιούλιο του 1995, σ’ ένα διαφημιστικό έντυπο της, καυχήθηκε ότι μπορούσε να κατασκευάσει 20.000.000 Έξυπνες Κάρτες κάθε μήνα!
Το 1994 η εταιρεία αυτή κατασκεύασε και παρέδωσε στο εμπόριο 140.000.000 ηλεκτρονικές Κάρτες.
Προφανώς, δεν είναι όλοι οι Αμερικανοί στρατιωτικοί, αξιωματικοί και στρατιώτες, άνδρες και γυναίκες, ευχαριστημένοι που εξαναγκάζονται να αποποιηθούν το με σκληρούς αγώνες και θυσίες κατοχυρωμένο δικαίωμα του απόρρητου της ιδιωτικής τους ζωής και να υποκύψουν στην Κάρτα MARC.
Συνειδητοποιώντας το φρικτό, προφητικό νόημα και τις επιπτώσεις του, μερικοί γενναίοι στρατιωτικοί αρνούνται πεισματικά την παραλαβή της Κάρτας/Ταυτότητας. Η τιμωρία τους ήταν άμεση και σκληρή.

Μέχρι τώρα, πέρασαν Στρατοδικείο τρεις άνδρες.


Ο Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, Warren Sinclair από το Χάμπτον της Βιρτζίνιας, ήταν ένας από εκείνους που καταδικάστηκαν από το Στρατοδικείο. Ο Αρχισμηνίας Sinclair δεν υπάκουσε σε διαταγή να παράσχει δείγματα αίματος και σάλιου για το απαιτούμενο μητρώο DΝΑ.
Το περιοδικό “Christianty Today” δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ για ένα πεζοναύτη που θεωρήθηκε ότι επίσης δεν “συμμορφώθηκε προς τις υποδείξεις” να παραλάβει την ηλεκτρονική Κάρτα/Ταυτοτητας MARC.
Σ’ άρθρο με τίτλο: «Πεζοναύτης Ανησυχεί μήπως η Ταυτότητα είναι Σατανική», η Jennifer Ferranti γράφει:
«Ένας 26χρονος πεζοναύτης πιλότος που είναι Χριστιανός, διακρίνει μια ανατριχιαστική ομοιότητα ανάμεσα στη πολυτεχνολογική αυτοματοποιημένη κάρτα-ανάγνωσης MARC την οποία οι πεζοναύτες είναι υποχρεωμένοι να φορούν στη βάση όπου υπηρετεί, στον κόλπο Κaneohe της Χαβάης, και ενός άλλου “μαρκαρίσματος” - του Χαράγματος του θηρίου που περιγράφεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης.
Ο Λοχαγός Koel Kirk μέχρι τώρα έχει πεισματικά αρνηθεί να φωτογραφηθεί για τη φωτογραφία που είναι απαραίτητη στην νέα ηλεκτρονική Κάρτα/Ταυτότητας, η οποία θα συμπεριλαμβάνει το όνομά του, το βαθμό του, τον αριθμό του Στρατιωτικού Μητρώου του - και ένα τσιπ-κομπιούτερ χωρητικότητας δυο εκατομμυρίων μπάιτ (2 megabyte) που είναι σχεδιασμένο να αποθηκεύει οποιεσδήποτε πληροφορίες και αρχεία κρίνει απαραίτητα ο Αμερικάνικος Στρατός.
Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, ισχυρίζεται ότι η Κάρτα MARC, είναι απαραίτητη για να μπορεί να αναπτύσσει γρηγορότερα τους στρατιωτικούς σχηματισμούς. Αλλά ο Λοχαγός Koel Kirk ανησυχεί μήπως η ηλεκτρονική αυτή Κάρτα χρησιμοποιηθεί υποχρεωτικά για κάθε είδους συναλλαγές. “Όταν παραλάβεις αυτή την Κάρτα και εκείνοι τοποθετήσουν τους σκάνερ - αναγνώστες μέσα στις επιμελητείες, στα τηλεφωνικά κέντρα και στις οπλαποθήκες, γίνεσαι σκλάβος αυτού του συστήματος”, λέει.

“Υπάρχει μικρή διαφορά”, λέει ο Λοχαγός Kirk, “ανάμεσα σ’ ένα “μαρκάρισμα” (εννοεί την Κάρτα MARC) που κρατάς στο χέρι σου και σε μια άλλη που θα σου την εμφυτευσουν στο χέρι σου”».
Ο Λοχαγός των Πεζοναυτών Koel Kirk έχει προφανώς διαβάσει την Αγία Γραφή. Ξέρει ότι η ηλεκτρονική Κάρτα MARC θα υποδουλώσει τους ανθρώπους. Φαίνεται ότι οι αιχμάλωτοι στρατιωτικοί μας είναι τα πρώτα θύματα του Παγκόσμιου Συστήματος Ανθρώπινου Ελέγχου του Θηρίου-666.
Οι τίμιοι άνθρωποι και πραγματικοί Χριστιανοί, όπως είναι ο Αρχισμηνίας Sinclair και ο Λοχαγός Kirk ακολουθούν την τακτική της αποφασιστικής άρνησης - και πληρώνουν το αντίτιμο της ηρωϊκής τους απόφασης να μην “κύψουν γόνυ τω Βάαλ”. Είναι γνήσιοι Ήρωες και Άγιοι Μάρτυρες των εσχάτων ημερών της Συντελείας του Αιώνος.

Τώρα, τίθεται το εξής οδυνηρό ερώτημα: Τι θα κάνετε εάν, κάποια μέρα πολύ σύντομα, απαιτήσουν να αποδεχθείτε και σεις την ηλεκτρονική Έξυπνη Κάρτα/Ταυτότητας του Θηρίου-666 που θα γίνει το προσωπικό σας διαβατήριο προς την διεθνή καταπίεση και τον αμείλικτο έλεγχο;

Σχόλια

  1. ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ,

    ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ).

    ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΙΖΕΡ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Η' ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Η' ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΠΙΑ..?

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,Η ΤΩΡΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΧΕΤΙΧΕΤΑΙ Η' ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ 666?

    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prosopika pisteyo file mou pos oti exei na kani me leizer ine gia tin ypodoulosi tou andropou ke i efsevis xristiani tha prepei na ta apofegoun idika trapezes pou se skanaroun sinexos ke pernane poli aparatirita opos to kazino sto loutraki prin peis se xeroun ...... anonymos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας αποδώσουμε λοιπόν στρατιωτικό χαιρετισμό στους Αρχισμηνία Sinclair και Λογαγό Κirk, έτσι όπως οφείλουμε, σεβόμενοι όλους τους μάρτυρες του Χριστού και ρίχνοντας ένα μόνο δάκρυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξεκινησαν και τα αμκα στον στρατο

    ρε παιδια τι γινετε αν καποιος δεν το παρει
    τι κηρωσεις εχει στον στρατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις