ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΜΚΑ -ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!


Κάνοντας κλίκ στα δύο παραπάνω κείμενα διαπιστώνουμε ότι τό Υπουργείο Εσωτερικών διαβιβάζει στά ΚΕΠ έγγραφο του Υπουργείου Απασχόλησης στο οποίο υπενθυμίζεται ότι η "ημερομηνία έναρξης της υποχρεωτικής εφαρμογής του ΑΜΚΑ...ορίζεται   η 01.10.09"   Καί συνεχίζει : "Στην παραπάνω απόφαση δεν ορίζεται καταληκτική προθεσμία απόδοσης ΑΜΚΑ. Αυτό σημαίνει ότι τα ΚΕΠ και τα γραφεία ΑΜΚΑ στους ασφαλιστικούς φορείς, θα πρέπει να συνεχίσουν να αποδίδουν ΑΜΚΑ σε όσους πολίτες δεν τον εχουν αποκτήσει, όπως σε νεογέννητα, ατομα που δεν εργάζονται  και πρόκειται να εργαστούν, σε αλλοδαπούς που πρόκειται να εργαστούν στη χώρα μας.....
            Επισημαίνουμε ότι ο ΑΜΚΑ"  συνεχίζει το έγγραφο του Υπουργείου Απασχόλησης  " θα είναι απαραίτητος άμεσα για τη χορήγηση συντάξεων, επιδομάτων, θεώρηση βιβλιαρίων ασθενείας και γενικά για κάθε συναλλαγή σχετικά με τους ασφαλιστικούς φορείς (καταβολή εισφορών, υποβολή ΑΠΔ, κλπ.) "


 Καταλαβαίνουμε από τά ανωτέρω ότι έχει αρχίσει η υποχρεωτική εφαρμογή του ΑΜΚΑ από 1ης Οκτωβρίου. Απλώς μπορεί κανείς να πάρει όποτε θέλει τον ΑΜΚΑ. Όμως αν δεν τον λάβει και όσο αμελεί ή αρνείται να τον λάβει δεν μπορεί από 1ης Οκτωβρίου 2009 να απολαμβάνει τις παροχές συντάξεων, ασφαλίσεως και υγείας. Βέβαια αυτή τη στιγμή σε όλους τους  ασφαλισμένους θέλοντας και μη θα  δοθεί αργά ή γρήγορα ΑΜΚΑ.   Το ηλεκτρονικό σύστημα δεν μπορεί και δεν θέλει να δεχθεί εξαιρέσεις.  Εμείς όμως διαμαρτυρόμαστε και ή επιστρέφουμε τις καρτες ΑΜΚΑ  ή αν δεν μπορούμε σ αυτή τη φάση να τις αρνηθούμε δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε την ετοιμαζόμενη ηλεκτρονική τατότητα υγείας που ετοιμάζεται.  Δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει τελικά το κράτος σ αυτή τη φάση. Ας είμαστε έτοιμοι για όλα και προ πάντων για την άρνηση της ηλεκτρονικής κάρτας-ταυτότητας  ΑΜΚΑ Από τη στιγμή αποδοχής της ηλεκτρονικής ταυτότητας με το μικροτσίπ υποδουλωνόμαστε στο κράτος του Αντιχρίστου και χρησιμοποιώντας το 666 σαν κλειδί για την εξυπηρέτησή μας σε κάθε βήμα μας προσκυνούμε τον Αντίχριστο. Ας μην τρομάζουμε. Ας χαλιναγωγήσουμε δια της προσευχής τη φαντασία που μας φέρνει στην απελπισία.  Μόνο να στραφούμε με πίστη στον Χριστό.  Αυτός θα οδηγήσει τα βήματά μας. Αυτός θα αναλάβει τή συντήρησή μας.    


Σχόλια

  1. Δημιουργούνται έριδες μεταξύ των μελών της οικογενειας με τον ΑΜΚΑ γιατί τα εξαρτημένα μέλη από τον ασφαλιστικό φορέα του επικεφαλής ασφαλισμένου είτε αρνούνται να τους εκδοθεί ΑΜΚΑ και ο επικεφαλής αποφασιζει και εκδιδει αντ'αυτών ΑΜΚΑ ταχα για το καλό τους είτε ο ίδιος αρνείται τον ΑΜΚΑ αλλά λόγω του τίτλου του ως επικεφαλής ασφαλισμένου πιέζεται φορτικά από τα εξαρτώμενα μέλη με τους ισχυρισμούς τους να τους ¨διασφαλίσει¨τα μελλοντικά 'μπερδέματα' είτε με την σύνταξή του που εξαρτώνται ακόμη οικονομικά είτε με την έπερχόμενη 'λαίλαπα' της γρίππης τον χειμώνα (περίεργος συνδιασμός γρίππης ως φοβήτρου και αναγκης του ΑΜΚΑ)είτε για την υγεία των μελών του με Νοσοκομεία,κλινικές.
    Δηλαδή φέρουν και την σύγχυση στην ομόνοια της οικογενείας.
    Ας σκεφτούμε γιατί απαιτούν την αυτοπρόσωπη παρουσία και δεν προωθούν το σύστημα αυτό μόνοι τους εφόσον έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία στα αρχεία τους στις πλήστες των περιπτώσεων; Μήπως μελλοντικά θα κατωχυρωθούν για παραβιάσεις τους είτε με εφαρμογή έκνομη ή παράτυπη της χρήσεως ΑΜΚΑ εκ μέρους των αφού εμείς αφ'εαυτών παρεχωρήσαμε την έκδοση τού ΑΜΚΑ, είτε αποπειρώνται να δημιουργήσουν νομικό έρισμα προκειμένου να υφαρπάσουν ή να ¨αποσπάσουν¨ευθέως συντάξεις από τους ολίγους στρατιώτες του Χριστού που κρατούν Θερμοπύλες για την δυνάμωση των οικονομικών των ταμείων και έως ότου βγούν τα δικαστήρια από τις μηνύσεις να εκμεταλλευτούν αυτά τα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ίσως τα πράγματα δεν εξελιχθουν όπως έχουν σχεδιαστεί. Ο άγιος Κοσμάς είχε πει πως θα θελήσουν να βάλουν φόρο στην ακίνητη περιουσία και στα κατοικίδια αλλά δεν θα προλάβουν. Αυτή η προφητεία ίσως αναφέρεται στην εποχή μας, ίσως το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις