ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/




Είμαστε γραφικοί βλέπετε επειδή μήνες τώρα καταγγέλλουμε το απόλυτο σύστημα ηλεκτρονικού φακελώματος μέσω του Α.Μ.Κ.Α και της κάρτας κοινωνικής ασφάλισης Όταν φωνάζαμε ότι τα προσωπικά μας δεδομένα που θα καταγράφονται μέσω των συναλλαγών μας με την «κάρτα-ταυτότητα» (όπως κι αν την ονομάσουν) δεν θα είναι τόσο «προστατευμένα» όσο μας υπόσχονται,κάποιοι μας λοιδωρούσαν και μας χλεύαζαν.


Την προηγούμενη Τρίτη  κάποιοι «άγνωστοι» έκλεψαν ένα φορητό υπολογιστή από το υποκατάστημα της  Α΄ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.Γιατί έκλεψαν αυτόν ειδικά τον υπολογιστή;Γιατί απλώς  αυτός ο υπολογιστής  περιείχε το πρόγραμμα και τους κωδικούς μέσω των οποίων ο κλέφτης  θα μπορεί να μπεί στο σύστημα «ELENXIS» και να υποκλέψει τα πάντα από την τεράστια βάση δεδομένων της εφορίας .
Απο την περασμένη Τρίτη λοιπόν  τα προσωπικά δεδομένα   φορολογικού ενδιαφέροντος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν είναι πια προσωπικά αφού  βρίσκονται στην διάθεση αγνώστων.
Αν σήμερα «διέρρευσαν» τα  στοιχεία που αφορούν την οικονομική μας κατάσταση και την περιουσία  μας ,φαντασθείτε τι επιπτώσεις θα έχει μια  υποκλοπή της γιγαντιαίας βάσης δεδομένων  του συστήματος της …ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.Εκεί,μέσω της «έξυπνης» κάρτας και του διαδραστικού  συστήματος φακελώματος ,όπως έχουμε αναλύσει και αποδείξει παλιότερα,θα είναι αποθηκευμένα  ΤΑ ΠΑΝΤΑ !
Ιδού λοιπόν ένα από τα ...οφέλη του νέου συστήματος του ΑΜΚΑ και του ηλεκτρονικού φακελώματος.
Οι δράστες, οι οποίοι αναζητούνται, αφαίρεσαν και ένα δεύτερο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος ανήκε σε υπάλληλο της Εφορίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις