ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ-ΒΙΒΛΙΟ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ -Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΟΦΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/


ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ-ΠΕΤΡΑΛΙΑ
ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


Δεν πήρε στα σοβαρά τους εκατοντάδες χιλιάδες αντιρρησίες Ορθόδοξης συνείδησης που επέστρεφαν τις κάρτες ,αρνούνταν να παραλάβουν τον ΑΜΚΑ και με κάθε τρόπο αντιδρούσαν στον αντισυνταγματικό νόμο και την δικτατορική και εκβιαστική επιβολή του.
Κ.Πετραλιά.Δεν μας άκουσες ,δεν σεβάστηκες τις ανησυχίες μας και τις τεκμηριωμένες αντιρρήσεις μας.Μας έβαλες το πιστόλι στον κρόταφο ,το  οποίο ακόμα μας ακουμπά απειλητικά.
Σήμερα κατάλαβες ότι αυτοί που σε στέλνουν στη βουλή είμαστε εμείς και όχι όλοι αυτοί που "παρήγγειλαν" την θεσμική υπόσταση του ηλεκτρονικού φακελώματος και του σφραγίσματος των λαών;



ΜΑΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

“Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας μπαίνουν άνθρωποι που δεν μπορούν να εκλεγούν. Εγώ μπορώ όποτε θέλω”
ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΕΛΕΓΗ  ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.


Ούτε και εσύ κ. τέως υπουργέ παιδείας κατάλαβες τη δύναμη του λαού ο οποίος  και με υπογραφές,σου ζητούσε να αποσύρεις το απαράδεκτο βιβλίο της κ. Ρεπούση.
Και εσύ θεώρησες ότι είμαστε κάποιοι γραφικοί παλιομοδίτες "κολλημένοι" σε παρωχημένες ιδέες.
Άραγε σήμερα κατάλαβες ότι ανήκουμε στην "Ελλάδα που αντιστέκεται στην Ελλάδα που επιμένει κι οποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει";

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΕΥΛΑΒΩΣ  ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"  ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ  ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ  ΠΟΛΙΤΗ, ΑΣ  ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ"  ΣΤΟΥΣ  ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΣΤΗ ΝΕΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

"ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ  ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις