ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥΣΩΝΗ


Η φίλη αναγνώστρια και πολύ καλή γραφίστρια, μας προσέφερε μια "αναβαθμισμένη" εκδοχή της εικόνας που χρησιμοποιούμε σαν τίτλο.
Κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές όπως την αφαίρεση της πρότασης "για τον ΑΜΚΑ και την ΚΑ.ΚΟΙ.Α" αφού όπως όλα δείχνουν στο εγγύς μέλλον θα μετονομαστούν ,ίσως σε "ηλεκτρονική κάρτα υγείας" "νέα ταυτότητα" κλπ.Όπως και να τα ονομάσουν  η ουσία του σκοπού τους  δεν αλλάζει ,ούτε βεβαίως θα αλλάξει και η βάση της αντίρρησής μας.
Ένα στοιχείο που προσθέσαμε επίσης, είναι η φυλακή με τα κελιά που έχουν αριθμό 666.Αυτή η παλιότερη φωτοσύνθεσή μας επελέγη για να υπάρξει μια εμφανέστερη  αισθητική παρέμβαση  με τέτοια σημειολογία που να μην αφήνει περιθώρια   για παρερμηνείες.
Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε δημοσίως την γραφίστρια φίλη αναγνώστρια Αναστασία Σουσώνη για την προσφορά της η οποία  ευχόμαστε να σας αρέσει.

Σχόλια

  1. Είναι πολύ λυπηρό να διαπιστώνω το μέγεθος του φασισμού που σας διακατέχει. Και το πρόβλημα όλων αυτών που σας ακολουθούν και σας πιστεύουν. Πραγματικά λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις