2012: Καλημέρα ΑΧΡΗΜΑΤΗ κοινωνία! Καληνύχτα χαρτονόμισμα (και ελευθερία;)

Σύμφωνα με μία είδηση από αυτές που, (ως συνήθως…), «περνάνε στα ψιλά» (αυτές να προσέχετε!), είναι ότι το χρήμα με την σημερινή του (κλασσική) μορφή, έχει χρόνο ζωής 3 χρόνια!
Ας την δούμε (η είδηση ήταν του 2007):
Η πληρωμή για τα αγαθά με τα χαρτονομίσματα και τα νομίσματα θα μπορούσε να περάσει στην ιστορία μέσα σε πέντε έτη, σύμφωνα με ανώτερο υπάλληλο της Visa Europe, Peter Ayliffe, ο οποίος είπε ότι, από το 2012, το να χρησιμοποιείς πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες θα είναι φτηνότερο και καταλληλότερο από τα μετρητά..

Η Visa Europe έχει παρουσιάσει τις νέες "contactless" ("χωρίς επάφή") κάρτες τις οποίες μπορείς απλά να τις κουνήσεις λίγο μπροστά από ένα σαρωτή, για να κάνουν μικρές πληρωμές.

Άλλο ένα ΣΧΕΤΙΚΟ νέο, πάλι από αυτά που «περνάνε στα ψιλά» (είπαμε αυτά να προσέχετε!):
Σύμφωνα με την παρακάτω φωτογραφία αυτή που προέρχεται από την Shell Oil, και δείχνει ένα περίπτερο καταγραφής όπου η πληρωμή γίνεται με Pay By Touch (Πληρωμή με άγγιγμα), οι οδηγοί του Chicago, έχουν τώρα ένα νέο τρόπο για να πληρώσουν την βενζίνη:
Με δακτυλικά αποτυπώματα.
Δέκα βενζινάδικα της Shell στην Windy City δοκιμάζουν ήδη τα βιομετρικά συστήματα που επιτρέπουν στους καταναλωτές να προχωρήσουν μέχρι την αντλία, να «σκανάρουν» τα δακτυλικά αποτυπώματά τους σε μία ειδική συσκευή και να γεμίσουν με βενζίνη τα οχήματά τους.
Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ αποτελεί ένα από τα βασικά «οράματα» των "καλών" ανθρώπων της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» που εργάζονται για την εγκαθίδρυση ενός παγκόσμιου τυραννικού «οργουελιανού» καθεστώτος, όπου το κάθε άτομο θα είναι ένας αριθμός, ούτως ώστε να μπορεί να κυβερνηθεί εύκολα.

Ο Carroll Quigley, Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Georgetown, ΗΠΑ, είχε κάνει την εξής αποκαλυπτική δήλωση:

«Η ελευθερία του ατόμου και οι επιλογές του θα ελέγχονται μέσα σε πολύ στενά περιθώρια, εξαιτίας του γεγονότος ότι κάθε άτομο θα είναι αριθμημένο από την γέννησή του και θα παρακολουθείται ως αριθμός, μέσω της εκπαιδευτικής του καριέρας, της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας του ή άλλης υπηρεσίας, των φορολογικών του εισφορών, των υγειονομικών και ιατρικών του ιστορικών και της τελικής του συνταξιοδότησης και του θανάτου του.»

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: για όσους το όνομα Carroll Quigley μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, σημειώνεται ότι ο Quigley υπήρξε ο μέντορας του Μπιλ Κλίντον στο Πανεπιστήμιο Georgetown και το μόνο πρόσωπο στο οποίο αναφέρθηκε, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του, στις 20 Ιανουαρίου 1993.) 
Προκειμένου το κάθε άτομο στον πλανήτη να μετατραπεί σε ένα αριθμό ή σε ένα αναλώσιμο είδος, (με την ταμπέλα του), ώστε να μπορεί να ελέγχεται απόλυτα, ανά πάσα στιγμή, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μεταβεί ο κόσμος από την εποχή του χρήματος (συνάλλαγμα, νομίσματα, επιταγές, πιστωτικές κάρτες) στην εποχή της ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Βλέπετε, σε μία κοινωνία χωρίς χρήμα, όπου οι συναλλαγές γίνονται μέσω μίας έξυπνης κάρτας ή ενός μικροτσίπ, υπάρχει η δυνατότητα να ελέγχεται και η παραμικρή κίνηση των σύγχρονων κυβερνοσκλάβων, μέσω των υπολογιστών, οι οποίοι, άνετα, μπορούν να συνδέονται μεταξύ τους και να διασταυρώνουν ότι πληροφορίες θέλουν, οι οποίες στην συνέχεια, θα διοχετεύονται σε έναν κεντρικό υπολογιστή για περαιτέρω επεξεργασία....
-Φαντάζει ιστορία βγαλμένη από το ζοφερό μέλλον;;
-Μπα! Το μέλλον είναι ήδη εδώ...
-Και πράγματι, είναι ζοφερό…
Οι δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία σήμερα, κάνει το σχέδιο για την μετάβασή μας σε μία ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, απόλυτα εφικτό και για τον λόγο αυτό συστηματικά προωθείται η σταδιακή αποδέσμευση του σύγχρονου ανθρώπου από το χρήμα με την κλασσική του μορφή.
Ήδη η εφημερίδα «Έθνος» έγραφε ήδη από το 1996, ότι «μέχρι το 2000 θα καταργηθούν τα πεντοχίλιαρα και θα μπει σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό πορτοφόλι».
Όλοι πάντως, σήμερα, μιλάνε για το ηλεκτρονικό πορτοφόλι ή το ηλεκτρονικό χρήμα. Πιστωτικές Κάρτες, προπληρωμένες κάρτες (η αρχή έγινε με τις τηλεκάρτες) αγορές από τον υπολογιστή, μέσω Ίντερνετ και συνεχίζουμε προς τον σκοπό της οριστικής κατάργησης του χρήματος.
H εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», αναφέρθηκε ότι μέσα στο 2007, αναμενόταν να έρθουν στην πατρίδα μας οι κάρτες που θα αντικαταστήσουν το πορτοφόλι. Κάτι βέβαια που ήδη ισχύει, μεμονωμένα, ως πιλοτικό πρόγραμμα σε διάφορες επιχειρήσεις και σε μεγαλύτερη κλίμακα σε άλλα κράτη.
Η κατάργηση του χρήματος και η αντικατάστασή του με το ηλεκτρονικό (ή πλαστικό) χρήμα, προσφέρει μεγάλες δυνατότητες, όσο και ευκολίες.
Τέρμα τα πορτοφόλια, τέρμα και οι πορτοφολάδες, τσαντάκηδες και γενικότερα κλέφτες. Τέρμα η αγωνία αν έχω πάνω μου λεφτά, αν έχω ρέστα να δώσω, αν χάσω το πορτοφόλι. Τέρμα οι ουρές στις Τράπεζες. Τέρμα ο φόβος των πλαστών χαρτονομισμάτων.
Ευκολία, ασφάλεια, εξοικονόμηση χρόνου, αλλά και ενίσχυση της οικονομίας σε καιρούς παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
- Θα’ λεγε κανένας: Πού ναι το πρόβλημα;;
- Όλα μοιάζουν ωραία. Ιδανικά...
Μόνο που ο άνθρωπος σιγά - σιγά (χάριν πάντα της άνεσης της ευκολίας ή της προόδου) μετατρέπεται από προσωπικότητα σε νούμερο… ένα νούμερο που μπορεί ο καθένας να το ελέγχει. Τι τρώει, τι αγοράζει, τι διαβάζει, που πάει, τι μέρη επισκέπτεται και ούτω καθεξής…
Τα πάντα ετοιμάζονται για το οικονομικό-χρηματικό εκείνο σύστημα που είδε, πριν 1900 χρόνια στην Πάτμο ο Ιωάννης και περιγράφει στην Αποκάλυψη.
Ένα σύστημα όπου το χρήμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλά έχει αντικατασταθεί από το «χάραγμα»..

«...Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του». (Αποκάλυψις Ιωάννη 13:1 και 16-18)
Δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση για να καταλάβουμε ότι το «χάραγμα» που είδε ο Ιωάννης, δεν είναι ένα απλό σύμβολο ή έμβλημα, αλλά σαφώς συνδέεται με τις καθημερινές συναλλαγές των ανθρώπων. «…και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα …».
Όποια είναι η φύση του χρήματος, αυτή θα είναι και η φύση του «χαράγματος».
Είναι συνεπώς η εποχή που το χρήμα έχει ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ και έχουμε περάσει πλέον σε μία ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Οποιοσδήποτε αρνηθεί να δεχθεί αυτήν την εξέλιξη, αυτόματα θα καταδικάζει τον εαυτό του σε απομόνωση και μαρασμό, αφού ουσιαστικά θα είναι κοινωνικά αποκλεισμένος, οικονομικά ανύπαρκτος, (χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά) και καθώς δεν θα έχει την δυνατότητα να έχει πρόσβαση ακόμα και στα πιο αναγκαία αγαθά (τροφή, νερό, φάρμακα) είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα οδηγηθεί στην φυσική εξόντωση.
Ζητούμε συγνώμη απο τον φίλο "Red sky watcher"  για τις μικρές επεμβάσεις στο κείμενο.Αυτό έγινε για να μην "μπερδέψουμε" τους αναγνώστες μια και πρόκειται για παλαιότερη ανάρτηση.
Για εκείνους που θέλουν να διαβάσουν για το ίδιο θέμα περισσότερα σήμερα ο "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ" δημοσίευσε ένα επίσης εξαιρετικό άρθρο.(http://redskywarning.blogspot.com/2009/06/cashextinct.html)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις