ΟΙ "ILLUMINATI" ( "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ" ) ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ"

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/







Ευχαριστούμε τον φίλο Γιώργο που μας έστειλε αυτή την αποκαλυπτική πληροφορία.
Οι "ILLUMINATI" είναι ένα απο τα σκληρότερα πλοκάμια της "Νέας Εποχής".Ποτέ δεν έκρυψαν τη σχέση τους με τον αποκρυφισμό και τον σατανισμό.Ειδικά τα τελευταία χρόνια τα επιτελεία της νεο-ταξικής προπαγάνδας μαζί με όλες τις άλλες αιρέσεις,καταστροφικές λατρείες, οικολογικόμορφα "κινήματα" ,αποκρυφιστικές οργανώσεις, σαϊεντολογικές θρησκείες και πλήθος άλλων συνθετικών του ιστού της αποστασίας,"πλασσάρουν"με δραματοποιημένο και εξωραϊσμένο τρόπο πότε την ...κοσμοθεωρία των "ILLUMINATI" ,πότε τις σατανιστικές κακοδοξίες της "KABBALAH".

Για όσους έχουν ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά ,το "παιχνίδι" που παίζεται έχει διπλό σκοπό:
Αφ΄ενός να τρομάξει τον κόσμο με τη δήθεν κοσμική ισχύ και εξουσία που έχουν οι σατανιστές ,αφ΄ετέρου να εντυπωσιάσει με τεχνάσματα ,κυρίως τους νέους ώστε να γίνουν πειθήνια όργανα του "ισχυρού" της γής ο οποίος φυσικά δεν ειναι άλλος απο τον διάβολο.
Όλη αυτή η δαιμονοφιλολογία και η τηλεοπτική πλύση εγκεφάλου προκαλεί ενός είδους εξοικείωση θα λέγαμε με οτιδήποτε φρικτό και απεχθές ώστε ο "χλιαρός" στην πίστη να αποδεχτεί και να υποδεχτεί ανευ όρων και αντίστασης όλα τα δόγματα και τις μεθοδεύσεις της αντίχριστης παναίρεσης.
Μας γράφει λοιπόν ο φίλος Γιώργος :
Προκειται για ενα παιχνιδι με καρτες του 1995 οπου μιλαει για την επιθεση στους διδυμους πυργους,στο πενταγωνο,τις επιδημιες την μειωση του πληθυσμου κ.τ.λ


Μπορειτε να δειτε το βιντεο στα αγγλικα .Κάνετε "κλικ" στην πιο κάτω διεύθυνση
http://www.youtube.com/watch?v=eiwF_aEp4YI

Σχόλια

  1. θα ηθελα σας παρακαλω πολυ αν ξερετε ατομα ιλλουμινατι στην κυπρο να το γραψετε στα σχολια
    ονοματα συμφωνω απολυτος με τα πιο πανω ομως ερευνηστε εις βαθος το θεμα και θα ανακαλυψετε τρομερα πραγματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις