Τό τελευταίο κείμενο του π. Σαράντου, μια νηφάλια και σαφής απάντηση στο κοντόφθαλμο πνεύμα της διψυχίας και του δισταγμού


Αγαπητοί αναγνώστες του "Ορθοδόξου Παρατηρητηρίου" δημοσιεύσαμε κείμενα του π. Γεωργίου Καψάνη και της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου όπου εκφράζονται οι θέσεις των εν λόγω Πατέρων σχετικά με τον ΑΜΚΑ. Τό τελευταίο κείμενο που ανήκει στον π. Σαράντη Σαράντο με τίτλο: "Δευτερολογία περί του ΑΜΚΑ και ...τέλος" αποτελεί μια απάντηση στα δύο προηγούμενα κείμενα. Με νηφαλιότητα και βεβαιότητα ο π. Σαράντης διακηρύσσει ότι ήδη βρισκόμαστε στο ιδρυμένο κράτος του Αντιχρίστου.

Η Ν. Εποχή με τον καινούργιο ασφαλιστικό νόμο μας απειλεί ότι θα μας εξαφανίσει, αν δεν δεχθούμε σε πρώτη φάση να αριθμοποιηθούμε και σε δεύτερη αν δεν βάλουμε στο χέρι ή στο μέτωπο το σημάδι του Θηρίου. Είναι στενόκαρδη και κοντόφθαλμη η θεώρηση του ΑΜΚΑ ως ακίνδυνου αριθμού διότι δήθεν δεν περιέχει τον αριθμό 666. Εδώ όλα βοούν για τα επερχόμενα δεινά και μεις διϋλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνομε την κάμηλον. Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι με τον αριθμό αυτό γινόμαστε σκλάβοι του αντίχριστου παγκόσμιου κράτους. Η φρικτή αριθμοποίηση των ανθρώπων που μεθοδεύεται με τον ΑΜΚΑ δεν μπορεί να είναι ενα ευλογημένο η ουδέτερο εργαλείο για το καλό μας, αλλά είναι η άρνηση του βαπτιστικού μας ονόματός και η προετοιμασία μας για την ηλεκτρονική κάρτα που θα είναι καθαρός προάγγελος του χαράγματος. Να είμαστε σίγουροι ότι τη στιγμή που θα μας ζητήσουν να δεχθούμε το χάραγμα θα μας διαβεβαιώνουν ότι αυτό που θα μας βάλουν στο χέρι ή στο μέτωπο δεν έχει το 666!!! Πιστεύουμε να μη μας το πουν αυτό τότε και οι ...χριστιανοί επιστήμονες.

Σχόλια

  1. Mπράβο αγαπητέ και για την δημοσίευση της απάντησης του π.Σαράντη και για τα δικά σου εύστοχα σχόλια.
    Τελικά, το πιο πιθανό είναι να δεχθούν ακόμα κι οι αγιορείτες το εμφυτεύσιμο τσιπάκι, εφόσον κάποιοι «ειδικοί» τους διαβεβαιώσουν ότι δεν περιεχεται στην λειτουργία του το 666.
    Η στάση της πλειοψηφίας των ρασοφόρων είναι ίδια με τη στάση τους επί χούντας,όταν ο κόσμος φυλακιζόταν, εξοριζόταν και βασανιζόταν στο ΕΑΤ ΕΣΑ κι εκείνοι έκαναν πως δεν ξέρουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πατηρ Σαράντης διατηρει πολυ φιλικες σχεσεις με τον π.Γεωργιο και η επιστολη του ειναι πολυ προσεκτικη και αξιολογη.
    Η ερωτηση ειναι γιατι ο π. Γεωργιος ειναι τοσο...κουμπωμενος; Δεν μας εχει συνηθίσει. Να πω ανημέρωτος, μα και παλι αν και ειναι εκτος του κοσμου ειναι μεσα στα προβληματα του κόσμου.
    Δεν ξερω, περιμενα διαφορετικη τοποθετηση απο τον π. Γεωργιο.
    Καλό απόγευμα, ας δώσει ο Κυριος την καλύτερη λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ? ΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? - X.O.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ? ΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΤΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? Χ.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΜΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΗΛΙΚΡΕΙΝΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΗΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΡΕΙ ΣΥΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΕΝΗΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ?Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις