Ο χάρτινος εφιάλτης της κ. υπουργού

Tον αριθμό των 30.000 αγγίζουν οι επιστροφές ΑΜΚΑ. Η υπουργός Απασχόλησης είναι φανερά ενοχλημένη, ειδικά επειδή κάποιοι επιστρέφουν τον Αριθμό μέσω δικαστικού επιμελητού ο οποίος συντάσσει και τή σχετική έκθεση επίδοσης. Δηλαδή τί ήθελε η κ. Πετραλιά; Στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα, αριθμημένα και υποταγμένα; Τους χριστιανούς, συνώνυμους μέ τους ...χαλβάδες; Πονοκέφαλος και εφιάλτης για την υπουργίνα μας. Γιατί τουλάχιστον για όλους αυτούς κάτι πρέπει νά κάνει. Για να δούμε τι θα κάνει αυτή ή ο διάδοχός της ενόψει εκλογών. Ως τότε...ας κάνουμε μεγαλύτερο το μπελά της μεπερισσότερες επιστροφές ή και διαμαρτυρίες.

Σχόλια

  1. η νεα ταξη εχει προχωρηση υπερβολικα, ακομα και ορθοδοξες ισχυρες χωρες όπως η ρωσια εχει μπει στο παιχνιδι της παγκοσμιοποιησης χωρις να ειναι εμφανες ο ρολος της. για περεδειγμα πρωτοστατουν στο ενιαίο νόμισμα, βλέπωντας όλα αυτά δεν μπορουμε να γνωρίζουμε και να διακρίνουμε εχθρους και φιλους, βρισκόμαστε σε μια μπερδεμένη κατάσταση και ο τρόπος εξόδου από όλα αυτά είναι σχεδόν αδύνατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΡΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ,ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΔΗΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΜΑΙΝΟΥΣΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΥΚΡΙΝΙΣΤΗ, ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ; ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ,ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ; ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρω οτι η πεποιθηση εναντια στον αμκα ειναι εσφαλμενη. βεβαια το φακελωμα που υφισταται ο πολιτης ελοχευει κινδυνους ωστοσο ειναι μια μεθοδος καταπολεμησης της γραφειοκρατιας και συμβαλλει στη γρηγορη εξυπηρετηση των πολιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ενημερώνω οτι εδώ υπάρχει μία απάντηση στον κ Ι. Καρδάση
    http://agioros.blogspot.com/2010/12/blog-post_20.html
    σχετική με το barcode
    μ. Πρόδρομος Γρηγοριάτης (Καρυαί Αγίου Ορους)
    εμαιλ agioros@gmail.com

    Καλα Χριστουγεννα από το Περιβόλι της Παναγίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις