ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;

Η κάρτα που μας εχουν ετοιμασει ειναι αυτη:

Image

Γνωστή σε πολλούς μιας και ηδη εδω και καιρο αποστελλεται στους δικαιούχους.

Να δουμε για άλλη μια φορα τις πληροφορίες που η Ορθόδοξη Παραδοση μας δινει για το χαραγμα.
Ο άγιος Αρέθας επίσκοπος Καισαρείας και διάδοχος του Μ. Βασιλείου στον επισκοπικό θρόνο στο έργο του "εξήγησις της Ιεράς Αποκαλύψεως" PG 106 αναφέρει ότι το χάραγμα θα δοθεί σαν "ψήφος εντριβή και εγνωσμένη ανθρώποις" .
Από την άλλη έχουμε τον Αγιο Εφραίμ τον Σύρο που στον "λόγο του περί εμφάνισης του αντιχρίστου" (Ασκητικά) μας πληροφορεί "διότι τοιούτον τρόπο χρησιμοποιεί ο τύρανος ώστε όλοι να βαστάζουσιν το σημάδι του πριν έρθει να απατήσει τα σύμπαντα"

Ας δούμε λοιπόν σε συνδιασμό τις πληροφορίες που οι δύο Αγιοι μας δίνουν:
"ψήφον εντριβή" .Στα χρόνια του Αγίου οι άνθρωποι ψήφιζαν γράφοντας το όνομα του υποψηφίου που προτιμούσαν σε κάποιο πλακίδιο "ψήφον" (εξ΄'ου και η λέξη ψηφιδωτόν=μικρό πλακίδιο) σε μέγεθος τραπουλόχαρτου και μετά το έριχναν στην κάλπη.
ο εντριβής, του εντριβούς = καθημερινής χρήσης
Βλέπουμε λοιπόν ότι το χάραγμα αρχικά θα δοθεί με την μορφή πλακιδίου μεγέθους τραπουλόχαρτου καθημερινής χρήσης.
Από την άλλη ο Αγιος Εφραίμ μας τονίζει ότι οι άνθρωποι θα "βαστάζουσιν" το σημάδι προ της ελεύσεως του ανόμου. Προσέξτε ο άγιος δεν λέγει θα "φέρουν" αλλά θα "βαστάζουν" θα κρατούν στο χέρι και αυτό θα γίνει προτού να εμφανιστεί δημόσια ο αντίχριστος

H Καρτα Κοινωνικής Ασφάλισης θα δοθει ακόμα και στους ανηλίκους, στους πλούσιους και τους φτωχους. Δεν θα πιασει μονον μία κατηγορία ανθρωπων. Οι επιλογές δεν είναι και πολλές. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.
Χωρίς αυτην δεν θα μπορει καποιος να εργαστει, να πάρει συνταξη, να εχει περιθαλψη… Το σημαντικό είναι όμως η εργασία και η συνταξη. Γιατι χωρίς αυτές δεν θα μπορει επίσης να αγορασει ή να πουλήσει….

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....???
πηγή:http://truth.freeforums.org/topic-t708.html

Σχόλια

  1. Η Αποκάλυψη του Ιωάννη αναφέρει πως το σφράγισμα θα γίνει, αφού πρώτα προσκυνήσουμε την εικόνα του θηρίου, που θα είναι τεράστια με την αφεντομουτσουνάρα του.
    Μήπως λοιπόν, η εν λόγω κάρτα δεν είναι το σφράγισμα αλλά ο πρόδρομος αυτού; Κι ότι δεν πειράζει να την πάρουμε για να έχουμε αποθέματα δύναμης κατά τις δύσκολες μέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις