ΛΥΠΗ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Π.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΨΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ


Το κείμενο μας το έστειλε μια φίλη αναγνώστρια

Πολύ μας λύπησε το κείμενο του κατά τα άλλα σεβαστού π.Γεωργίου Καψάνη.
Μας λύπησε και μας άφησε με μια πικρή γεύση,γιατί ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου είναι γεμάτο τεκμηρίωση για το πόσο επικίνδυνος είναι ο ΑΜΚΑ,ξαφνικά,χωρίς καμμία λογική συνέχεια κι ενώ περιμένουμε να καταδικάσει την παραλαβή της κάρτας

αφού προηγουμένως,τόσο εμπεριστατωμένα,μας περιγράφει τους κινδύνους κατάργησης της ελευθερίας μας, παραθέτει μια απλοική άποψη,ότι η τωρινή κάρτα δεν έχει το 666,άρα να την πάρουμε!!
Είναι δυνατόν,τη στιγμή που οι επιστήμονες έχουν από χρόνια παραδεχτεί ότι το σύστημα μηχανογράφησης και ηλεκτρονικής καταγραφής δεν μπορεί να λειτουργήσει άνευ του κωδικού 666, να γράφεται ότι τώρα δεν το έχει,άρα πάρτε την ; Μα είπε κανείς ότι η τωρινή κάρτα είναι η επικίνδυνη; Οχι! Μήπως όμως ξεχάσαμε τι είπε ο κ.Μαμμωνάς; Οτι λίαν συντόμως θα γίνει "έξυπνη κάρτα" ; Αυτή η κάρτα,πώς θα λειτουργήσει ;
Γιατί πήγε άδικα αυτό το τόσο δυνατό κείμενο; Αλλα περιμέναμε ως συμπέρασμα μετά από τόσο προβληματισμό στο πρώτο μέρος..
Στην παρακάτω ιστοσελίδα, βρήκα ένα κείμενο που αν νομίζετε χρήσιμο,αναδημοσιεύστε το.Πρόκειται για απόσπασμα από το βιβλίο "Σκεύος εκλογής" του ιερομονάχου Χριστοδούλου.Στην ιστοσελίδα το έχουν καταχωρήσει με τον τίτλο "Πίσω απ΄ότι φαίνεται..".
Επίσης,αν κρίνετε σκόπιμο,θα μπορούσατε ίσως να αναδημοσιεύσετε από τον πρώτο τόμο "Ο γέρων Παίσιος" του ιδίου συγγραφέα,από τη σελ 181 και μέχρι το τέλος του κεφαλαίου.
Ο Θεός να μας ενδυναμώνει!

Σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΘΕΣΩ.
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ?
    ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ή ΤΟΝ..."ΜΑΜΜΩΝΑ"?
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΣΥNΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις